lauantai 23. toukokuuta 2015

Uudet lasit.

Ei sentään silmälasit ;)

Vaikka meidän talouden kaapeista löytyy vaikka minkälaista kuppia ja kippoa, niin meillä on ollut aina hieman pula viinilaseista. Muutama on särkynyt erinäisistä syistä ja lopulta laseja on ollut vain neljä. Snapsilasejakin löytyy varmaan tupla määrä tästä taloudesta, vaikka snapseja emme juokaan. Niitä on kulkeutunut ulkomailta matkamuistoina. 

En yleensä harrasta minkäänlaisten alekuponkien tai -leimojen keräilyä, mutta nyt täytyy kyllä myöntää, että Citymarketissa on hyvä diili. Leimoja keräämällä saa ostaa Iittalan lasituotteita puoleen hintaan. Olen jo pidemmän aikaa pohtinut hankkivani Essencen valkoviinilaseja ja nyt sain tosiaan ne vielä puoleen hintaan. Kahden kappaleen pakkaukselle jäi lopulta hintaa vain parikymppiä :) Voipi olla, että tulee hankittua myös vielä muutama punaviinilasi. 


Näin lauantai-illan kunniaksi avasin pitkästä aikaa valkoviinipullon - tällä kertaa etelä-afrikkalaista Petit Chenin Blancia. En ole turhan nirso viinien suhteen, mutta omaan makuuni parhaiten sopivat viinit ovat kyllä yleensä juurikin Etelä-Afrikasta tai sitten Italiasta. Myös Ranskasta tulevista viineissä on pari loistavaa merkkiä! 


Tätä viiniä en kuitenkaan hankkinut Alkosta. Olemme nimittäin työkaverini kanssa tilanneet nyt pariin otteeseen viinejä ulkomailta ja todenneet sen erittäin hyväksi vaihtoehdoksi. Postikuluista huolimatta yhdelle pullolle on jäänyt hintaa vain vajaat kuusi euroa, mikä ei ole todellakaan paha hinta. Eikä laatu ole ollut tiskiveteen verrattavissa olevaa, ainakaan omasta mielestäni. 

Hyvää lauantai-iltaa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)