lauantai 16. toukokuuta 2015

Kesän kynnyksellä.

Moikka!

Viime kerrasta on vierähtänyt tovi jos toinenkin. Edellinen postaus taisi olla helmikuulta. Silloin oli vielä ihan täystalvi ja nyt ollaan sitten jo kesän kynnyksellä. Onneksi sentään vielä kynnyksellä - koko ihana kesä on vasta edessä. Alkuvuoteni on tosiaan ollut yhdellä sanalla sanottuna täysi kaaos. Mutta eikös sitä sanota, että ken leikkiin ryhtyy, se leikin kestäköön. Olen siis ollut oikeastaan ympärivuorokauden töissä, niin arkena kuin viikonloppunakin. Onneksi sentään sekä maalis- että huhtikuussa mukaan mahtui pari aivan loistavaa irtiottoa arjesta - niitä vieläkin lämmöllä muistellen. Maaliskuussa kävin Helsingissä rentoutumassa hyvän seuran, ruuan ja juoman parissa. Huhtikuussa sen sijaan vietin synttäreitäni ihan täällä meillä kotona - oli mukavaa saada kavereita tänne. Näillä on jaksettu pyörittää tämä hektinen arki. Toki se on vaatinut myös "uhrauksia" ja priorisointeja ja siinä tämä blogi on hieman jäänyt jalkoihin, niin paljon kuin kirjoittamisesta pidänkin. Ohi ovat kuitenkin menneet kotona tehty ruoka sekä ulkoilu koiran kanssa. Niistä en luovu vaikka mikä olisi ja ilmeisesti ne auttavat minua todella paljon arjessa, sillä (kopkop) en tänä talvena esim. sairastellut lainkaan. 


Maaliskuussa tukka vaaleni & lyheni

Nyt näyttää hieman siltä, että työkuormani alkaa pikkuhiljaa helpottaa - ainakin kesän ajaksi. Se sopii paremmin kuin hyvin, sillä pian päästään taas myös pihahommiin ihan kunnolla! Jonkin verran ollaan toki tehty jo ns. kevättöitä, mutta paljon olisi puuhaa vielä edessä. Tähän mennessä ollaan kaadettu taas yksi puu lisää sekä trimmailtu erittäin villiintynyt orapihlaja-aita. Enemmänkin olisi voinut jo tehdä, mutta sää on ollut vielä kovin viileä. Pihatyöt sujuu paljon helpommin, jos ei ole kintaat kädessä ;)  


Synttäriruusut 

Mitä pihaan liittyviä suunnitelmia meillä on sitten kesän varalle? Tarkoitus olisi uusia ainakin katto sekä rakentaa toinen terassi. Vaikka vasara pysyykin kädessäni, niin siitä huolimatta minulle taitaa jäädä pihan siistimishommat sekä maalaus. Ei siinä mitään, leppoisia juttuja molemmat :) Kesälomaa pidän tänä vuonna näillä näkyvin huikean viikon ja sekin olisi sitten heinäkuussa. Loput lomasta jääkööt talveksi säästöön...

A loihti kotitekoisia burgereita :)

Toivottavasti blogi taas tästä heräilisi henkiin, ainakaan ei ole tarkoitus pitää enää näin pitkiä taukoja! Sisustus- ja pihajutuista olisi ainakin kiva kirjoitella enemmänkin. Myös reissujuttuja voisi kirjoitella lievittämään sitä pahinta ikävää - vaiko sitten ruokkimaan sitä? Veikkaan jälkimmäistä. Ikävä on kova, etenkin Gambiaan :) pimeimpinä talvi-iltoina kun väsytti niin paljon ettei olisi pystyssä jaksanut pysyä, tuli eksyttyä useamman kerran selailemaan lentoja mm. Dakariin. Sinne kun on päästävä ja pian. Olisi ollut ihana ottaa pieni breikki esim. kesäkuulle, mutta valitettavasti se ei nyt onnistu. Josko sitten talvella?  

Karkkikynnet :)

Reissujutuista tuli mieleen - joko olette bonganneet matkajuttuni Metro-lehden verkkosivuilta? Jutun pääsee lukemaan linkin kautta ja toivottavasti moni kävisi äänestämässä sitä. Viis voitosta, tuota juttua oli niin ihana kirjoittaa. Kauniit muistot tulivat mieleeni ja tuntui kuin olisin palannut ajassa taaksepäin. Onneksi sain kokea tuollaisenkin työn tekemisen muodon :) 

Kuvituksena kuvia menneiltä kuukausilta. 

4 kommenttia:

 1. Jee kivaa kun palasit taas blogin pariin! Täällä onkin käyty vähän väliä katsomassa joko olisi päivityksiä :D Liian työlästä muka laittaa vanhanaikainen tekstari et mitä kuuluu :P Tässä just viime viikolla yks päivä mietin sua ja lupaustani tulla käymään.. eh... ollappa mukamas niin kiireinen :/

  Aikamoinen urakka teille on tulossa kesästä, muistakaa nyt edes pikkuisen välillä lomailla. Joohan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ihan sitä samaa on tullut mietittyä että miten voi olla niin vaikeaa laittaa tekstari, whatsapp-viesti tai jotain muuta, olishan näitä kanavia :) Olis kyllä tosi kiva nähdä taas pitkästä aikaa, jos pääsisit vaikka täällä meillä käymään? Täytyypä palata asiaan mahdollisimman pian!

   Joo kyllä mä lupaan pitää vähän lomaakin, täytyy koittaa sitten kuinka hyvä uudella terassilla on ottaa aurinkoa, kunhan se vaan muistaisi sitten paistaa :)

   Poista
 2. Mahtavaa kuulla susta! Aika hullunmyllyltä kuulostaa sun työntekeminen, huh huh. No toivottavasti pääset nyt nauttimaan pihalla puuhastelustakin :) Meilläkin terassin rakennus käynnissä ja koska siitä tulee aika iso niin hommaa riittää.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun Reetta kommentoit ja kiva huomata että tätä blogia käy vielä joku kurkkimassa vaikka kauan olinkin poissa :) Vau, ai teillä on jo rakennus käynnissä. Täytyypä käydä kurkkimassa ootko postaillut aiheesta :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)