sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Kiire tappaa luovuuden.

Huh huh olipas se tammikuu!
 
Näin sunnuntai-iltapäivisin kun on hieman aikaa vetää henkeä, tulee aina mieleen että mulla on tällainen blogikin. Ja sinne olisi kiva kirjoitella ihan niitä tavallisia kuulumisia sekä matka- ja sisustusjuttuja - aiheista jotka ovat niin lähellä sydäntä. Tammikuussa kävi vain niin, että kiire meni ja tappoi kaiken luovuuden. Työviikot kun venyivät yli 50-tunnin mittaisiksi ja kun vietät sen reilu 10 tuntia päivittäin jo pakostikin koneen ääressä, niin sillä lopulla "vapaa-ajalla" ei halua edes kuulla sanaa tietokone. Jos vain olisin tiennyt mihin menin taas viime vuoden lopulla lupautumaan ja minkälainen hullunmylly tuosta tammikuusta muodostuikaan...ehkä ihan hyvä, etten tiennyt etukäteen mitä tuleman piti :) Kyllä taas pakostikin mietti niitä opiskeluaikojaan ja sitä kuinka tällaista tahtia jaksoi kuukausi kaupalla putkeen - nyt kun on jo kuukauden jälkeen ihan läkähtynyt. Tammikuussa kaikki muu elämä oli siis totaalisen pausella, jos niin voi sanoa ja A:nkin kanssa päivittäin vaihdetut viestit noudattivat jokseenkin samaa kaavaa: "Vietkö koiran ja hommaatko iltapalaa? Tuun joskus kotiin jos tuun". 
 
 
 
Viime viikonloppuna oli tarkoitus tosiaan suunnata reilun kymmenen hengen kaveriporukalla Tukholmaan viettämään kiva viikonloppu yhdessä. Tänä vuonna tuli nimittäin täyteen 10 vuotta siitä kun olemme tutustuneet. No, torstaina totesin töissä että en oo varmaan lähdössä ja niinhän siinä sitten kävi, että jäin perjantai-iltana rannalle ruikuttamaan. Kyllä meinasi vähän harmittaa, etenkin kun mulla ei ole ollut yhtään vapaata viikonloppua sitten joulun. Olisi tullut niin tarpeeseen laatuaika rakkaiden kavereiden kanssa :) No kai noita risteilyjä tulee joskus vielä uusiakin. 
 
 
Saatiin Cheeckin levy muistoksi viime vuoden Stadion-keikasta
 
En kuitenkaan väsymyksestä ja kiireestä huolimatta halua tai voi valittaa, sillä tämä on juuri sitä mitä haluan tehdä. Jonkinlainen tasapaino työn..(ja mikäs se toinen olikaan...) ja vapaa-ajan välillä olisi kiva saada. Niin ettei se kiire aina tappaisi sitä luovuutta, vaan että jäisi energiaa ja innostusta mm. siihen sisustamiseen ja tähän bloggailuun. Toisaalta tämän talonkin kunnostaminen ja pihanlaitto ovat pitkälti "pausella" vuodenajasta johtuen. Keväällä ja kesällä päästään taas toivottavasti jatkamaan pihanlaittoa, joten eiköhän silloin tule niistäkin aiheista kirjoiteltua. Toki suunnitelmista ja toiveistakin olisi kiva kirjoitella :)
 
 
Otin tänään muutamia valokuvia, kun oli kerrankin suht hyvin ihan sitä oikeaa luonnonvaloa. Siivouspäivän yhteydessä tuli laitettua ruokapöydälle uudet tabletit, jotka ostettiin jo ennen joulua. Harmaan ja valkoisen yhdistelmä vaan kolahtaa joka kerran. Lisäksi A teki tänään herkullista pizzaa, kun jollain saattoi olla tänään hieman tukka kipeänä eilisen juhlimisen jäljiltä. Olimme nimittäin viettämässä kummipojan äidin synttäreitä. Poitsukin täyttää jo neljä kuukautta - niin se aika vaan menee. 
 
 
Kivaa uutta viikkoa teille, toivottavasti suht rauhallista sellaista! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)