tiistai 18. marraskuuta 2014

Ylpeät kummit.

Kahden viikon päästä tähän aikaan olen lomalla ja hymy on korvasta korvaan :) Suomi on jäänyt taakse...

Tosin niin oli hymy korvasta korvaan menneenäkin viikonloppuna. Se oli nimittäin mitä mainioin! Saimme perjantaina kylään molempien äidit ja vietimme mukavan illan porukalla. Oma äitini jäi meille vielä yöksikin ja perjantai-iltana istuimme paljussa lyhdyn valossa Ruinart-shampanjaa juoden. Kelpasi! Jälleen tuli töissä yksi etappi saavutettua ja siitä kiitoksena sain asiakkaaltamme pullon shampanjaa. Parasta oli jakaa tämä onnistuminen äitini kanssa, jolle kyllä kuuluu isoin kiitos nykyisestä onnestani :) 


Ristiäisistä saimme muistoksi kauniin kimpun

Sunnuntaina koitti sitten vihdoin kummipoikamme ristiäiset. En ollutkaan nähnyt häntä sitten lokakuun alun jälkeen, olipa hän kasvanut :) Hieman meinasi olla hankaluuksia päättää mitä sitä laittaisi näin marraskuussa pidettäviin juhliin päälleen. Ristiäiset ovat kuitenkin iloinen juhla, joten mustat vaatteet eivät tuntuneet hyvältä vaihtoehdolta. Pitkään mietin myös mekkoa, mutta inhoan sitä ainaista palelua. Niinpä päädyin alla näkyvään asuun ja se oli kyllä kiva, voi käyttää hyvin toistekin! 

 


Niin ja näinpä ristiäisissä ensimmäistä kertaa vauvan A:n sylissä, kun päivänsankari tyrkättiin kummisedän syliin. Täytyy myöntää, että sain heistä aika hellyyttäviä kuvia - harmi kun en voi julkaista niitä myös täällä. Ensi vuoden alkupuolella on sitten varmaan seuraavat ristiäiset tai ainakin nimijuhla, sillä h-hetkeen on enää vajaat pari kuukautta. Taitaa kuulua tähän ikään, että näitä iloisia perhetapahtumia on todella usein?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)