tiistai 25. marraskuuta 2014

Pikkujoulut lähestyvät!

Ja työpäivät sen kun vähenevät! Enää neljä työpäivää ennen lähtöä :)

Perjantaina meillä on tosiaan työpaikan pikkujoulut. Ei voi sanoa, että firman pikkujoulut, sillä juhliin osallistuu porukkaa muutamastakin eri yrityksestä. Ihan hauskaa kuitenkin pitää tällä porukalla pikkujoulut, töitä kun tehdään tiiviisti yhdessä päivittäin. Varmasti tulee ihan onnistuneet juhlat, ainakin puitteet ovat sangen komeat - paikkana tulee nimittäin olemaan Hämeen linna. Enpä ole siellä aiemmin ollutkaan. 

Vielä kun keksisi, että mitä sitä laittaisi päälleen. Vähän pitää olla kuitenkin jotain normaalista työasusta poikkeavaa ja tukka muuten kuin ponnarilla - minä kun satun olemaan aina se "ponnaripää". :D Tilasin pitkästä aikaa H&M:ltä parit vaatteet sovitukseen, mutta ei niistäkään ollut sopivia kuin ainoastaan tuo alla olevassa kuvassakin näkyvä jakku. Se olikin ihan osuva hankinta, ihanan lämmin ja vähän erilaisempi kuin tavallinen neuletakki. Täytyy myöntää, että etenkin näin pikkujoulusesongin aikaan löytäisin kaupoista vaikka mitä ihania vaatteita - tykkään kovasti tummista väreistä ja pienestä ripauksesta blingblingiä. Toinen lempparikausi pukeutumisen suhteen on ehdottomasti kesä. Syksyn ja kevään voisi unohtaa. 


Yllättävän harvoin sitä (onneksi) kuitenkaan tulee ostettua tällaisia "sesonkivaatteita", kuten pikkujouluvaatteita. Niille on loppupeleissä kuitenkin niin vähän käyttöä ja vain harvoja juhlavaatteita osaan käyttää arjessa. Onneksi joskus tulee kuitenkin tehtyä löytöjä edullisestikin :)   

Vietättekö te pikkujouluja?

Kuvat lainattu ja lainattu.

2 kommenttia:

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)