sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Lumihiutaleita.

Torstaina saatiin tänne meille ensilumi ja olihan se jälleen pienoinen shokki :) Etenkin kun olin pyörällä liikenteessä ja sitä lunta vain tuli ja tuli. No ainakin on nyt hieman valoisampaa! Olin tosiaan tuolloin torstaina kynsihuollossa ja alkaneesta talvesta inspiroituneena sain kauniin hempeät talvikynnet. Tykkään :) Mulla on vähän reilun vuoden ajan nyt ollut geelikynnet ja on ne vaan niin ihanan helpot. Tavallista kynsilakkaa kun pitäisi vaihtaa melkein parin päivän välein jos haluaisi sen pysyvän hyvänä. Nyt ei ole sitä huolta ja aina on huolitellunnäköiset kädet. Kävi kyllä tosi hyvä tuuri tänne muuttaessa kun tekijä löytyy melkein naapurista ja ajan voi varata vaikka kahta päivää aiemmin.


Kynsihuollon yhteydessä kädet tietysti myös rasvataan ja olen ollut kovin tykästynyt tuohon käytettyyn käsirasvaan. Joku oli tainnut huomata, että tykkään kovasti tuosta käsirasvasta, se on hyväntuoksuista ja kunnolla rasvaista eli myöskin tehokasta. Sainkin tämän vuoden ensimmäisen joululahjani; tuubillisen tuota käsirasvaa. Jos satutte näkemään tätä jossain, niin suosittelen


Perjantaina mulla oli tosiaan se kesälomapäivä eli en ollut töissä :) Oli niin ihanaa nukkua aamulla pitkään. Päivällä yritin käydä keskustassa hieman joululahjaostoksilla, mutta ne jäivät vähän lyhyiksi, kun ei yhtään huvittanut rämpiä lumipyryssä. Perjantait ovat siitä ihania vapaapäiviä, että silloin voi aloittaa viikonlopun edes hieman virkeämpänä ilman sitä - ainakin meillä niin tuttua - perjantaikoomaa. Illalla käytiin tekemässä vielä yksi "heräteostos" eli uusi läppäri. Nyt kun en ole enää opiskelija, niin emme välttämättä tarvitse pöytäkonetta, vaan läppäri riittää hyvin surffailuun ja bloggailuun. Myimme vielä hyvässä kunnossa olevan pöytäkoneen eteenpäin ja nyt tästä lähtien bloggailen sitten tällä tuliterällä kannettavalla. Toimii! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)