sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Piti piti-viikko...

Tämä mennyt viikko on ollut oikea piti piti-viikko, joka on kyllä hyvin todistanut sen, että välillä elämä ei todellakaan mene niin kuin on ennalta sen suunnitellut menevän. Onneksi nämä suunnitelmat eivät nyt olleet mitään sen enempää maata mullistavia, mutta tapanani on usein näin sunnuntaisin miettiä jo hieman tulevaa viikkoa ja niitä asioita mitä olisi kiva tehdä tai mitä pitäisi tehdä. Mun piti tehdä koko viikko "hulluna" ylitöitä ja mun piti olla koko viikonloppu töissä. Peruin sitä varten erään reissunkin. No, enpä edes avannut konetta koko viikonloppuna :) Olin aiemmin tällä viikolla jo asennoitunut noihin ylitöihin - ei kotitöitä, ei kuntosaleilua ja koiranvientivuorotkin oli sovittuina... 


No, en valita vaikka suunnitelmat vähän muuttuivatkin. Tästä tulikin nimittäin erittäin liikunnallinen viikko - oikeastaan tällaisia viikkoja pitäisi olla enemmänkin. 

Maananatai - 6,2 km kävelyä
Tiistai -  2,5 km kävelyä
Keskiviikko - 1h kuntosali & 2,8 km kävelyä
Torstai - 5,1 km kävelyä
Perjantai - 2,4 km kävelyä & 10,2 km pyöräilyä
Lauantai - 6 km kävelyä
Sunnuntai -  6 km kävelyä

Joka päivä siis jotain liikuntaa! Tällä viikolla on kyllä ollutkin niin upeita ilmoja, että on oikein mielellään lähtenyt koiran kanssa kävelylle. Lisäksi nyt viikonloppuna tuli aloitettua joka syksyinen ulkotyöurakka eli haravointi. Sekin on kyllä niin lihaksissa tuntuvaa liikuntaa, vaikka sykkeet eivät korkealla olekaan. Muutenkin tulee pikkuhiljaa laitettua pihaa syys- ja talvikuntoon. Haimme tänään Prisman Osta pois-päiviltä Callunoita etupihan kukkalaatikoihin ja kesän Pelargoniat saivatkin nyt väistyä. 


Aiemmin kesällä sain äidin lapsuuden kodista "peintönä" siellä käytössä olleen maitotonkan, joka löysi paikkansa meidän portin pielestä. Siinä se nököttää tukevasti rautakettingillä koivuun kahlittuna, sillä noita vanhoja tonkkia kuulemma varastellaan paljon. Vielä voisi tuohonkin päälle hankkia jonkun kivan syyskukan, niin se ei näyttäisi niin orvolta.  

Hyvää uutta viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)