tiistai 23. syyskuuta 2014

Kylmän päivän asu.

Tänään se kylmyys sitten iski vasten kasvoja - ilmassa on ollut jo ihan talven tuntua. Mitä olen uutisista seurannut, niin eipä se kyllä kaukana olekaan. Aamulla töihin lähtiessä tuli siis valittua kylmän päivän asu päälle ja muistinpa pitkästä aikaa ottaa kuvan asustani - vaikkakin tällä kertaa ainoastaan ulkoasusta. Mutta itse ainakin tykkään tuosta hirmuisesti! 

Vero Modan takki on tämän syksyn uutuus, -50%:n alesta ostettu. Eteisen kaappia katsellessani totesin olevani ehkä jonkinasteinen takkien hamstraaja. Mutta minkäs teet kun aina paleltaa, oli sää mikä hyvänsä, joten pitää olla välikauden välitakkikin. :) Ulkoiluun löytyy ohut juoksutakki kesäksi (voisi laittaa jo varastoon..), softshell- ja sadetakki sekä toppaliivi. Viileitä syysilmoja varten on kaksi eri (musta & beige) takkia ja näitä kylmän ilman takkeja (ohuella toppavuorella) löytyy myöskin kaksi. Toppatakit ovat sitten vielä erikseen. Käytän säännöllisesti kuitenkin kaikkia noita takkeja, joten paljon vähempi määrä ei kyllä riittäisi...


Mutta takaisin asuun. Huivi on monen vuoden takainen löytö H&M:ltä, joka on aivan älyttömän lämmin ja muhkea. Farkut ovat löytö Nizzasta. Kenkiä tässä kuvassa ei näy, mutta tällä kertaa jalassani oli mustat mokkasiinit, jotka olen ostanut jo varmaan viisi vuotta sitten ja tähän asti niitä on käytetty ehkä kolme kertaa. Onneksi en ole laittanut niitä eteenpäin kiertoon, vaan tein "löydön" varastosta ja nyt kengät ovat olleet jokapäiväisessä käytössä. Joskus näinkin! 

"Sokerina pohjalla" on ihana Mangon laukku, joka oli aika extempore löytö aiemmin kesällä. Olen monesti haaveillut täällä bloginkin puolella Marc by Marc Jacobsin laukuista ja tämä on kyllä aivan loistava korvike siihen asti kunnes raaskiin ostaa Marcin laukun. Saa nähdä milloin sellainenkin päivä koittaa - nykyään niin moni asia menee uusien laukkujen edelle. Taisin joskus luvata itselleni uuden laukun valmistujaislahjaksi tai palkinnoksi vakituisesta työpaikasta, mutta jälkimmäisestä taisi olla palkintona asuntolaina :) Ehkä uusi laukku sitten palkintona seuraavasta ylennyksestä, jos sellaiselle aukenisi lähitulevaisuudessa mahdollisuus.. :)

2 kommenttia:

  1. Näyttääpä tuo sun asu todella kivalta!! Laukku on ihanan mallinen ja huivi todella näyttää muhkealta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Reetta :) Tykkään itse tuosta laukusta tosi paljon :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)