torstai 7. elokuuta 2014

Viikon päästä me lennetään!

Tasan viikon päästä alamme olla pikkuhiljaa Ranskan ilmatilassa, ei kuitenkaan ihan vielä perillä Nizzassa. Odotan tuota tulevaa reissua jo niin innoissani! Ja toki sitä lomaa :) Tällä viikolla palasivat loput lomalaiset kesälaitumilta töihin ja sen kyllä huomaa..taas saa painaa töitä kieli vyön alla, mutta pääasia on että on niitä töitä. Eikä sillä, tykkään työstäni kovin, se on niin mielenkiintoista. 


Yleensä ulkomaan reissuja odottaa pitkälti siksi, että pääsee lämpimään. Tällä kertaa siihen ei ole kuitenkaan ollut tarvetta, sillä tämä Suomen kesä on ollut niin mahtava, vaikka alkukesä lupaili kaikkea muuta. Olen kyllä niin nauttinyt tästä, kerrankin kesä, jota voi ihan oikeasti kutsua kesäksi! Nizzan reissua odotankin oikeastaan juuri loman vuoksi ja on myös mukavaa päästä tutustumaan sekä uuteen maahan että kaupunkiin. Kumpikaan meistä ei ole aiemmin käynyt Ranskassa. Jotain pieniä suunnitelmia ollaan jo tehty ja pitäisikin ehtiä vielä viikon aikana googlettelemaan, että mitä kaikkea kivaa kaupungista löytyykään. Toivottavasti vuokrattaisiin polkupyörät tai sitten auto päiväksi käyttöön, niin pääsisi näkemään kätevästi myös lähialueita. 


Kuvituksena tässä ei päätä eikä häntää-postauksessa on päivän asu tältä viikolta sekä vielä pari fiilistelykuvaa viime viikonlopun häistä. On osannut isä näköjään kuvata tyttärensä parhaita puolia - itse ainakin tykkään noista kuvista hirmuisesti. Tykkäsin muutenkin tuosta häälookistani. Mekkoni hankin Nellystä ja rennon, mutta siistin kampaukseni loihti Day Spa Yaden Anna :) Hän loihti myös morsiamen upean meikin. Päivän onnistumisen kannalta oli muuten mahtavaa, että saatiin Anna sekä kampaaja morsiamen kotiin, sillä aikataulu oli muutenkin suht tiukka. Nyt kun on ollut kerran kaasona, niin voi todeta, että hääpäivän aikataulu ja kaikkien pikkujuttujenkin onnistuminen on kaiken a ja o hääporukan hermojen kannalta. 


Kivaa viikonlopun odotusta kaikille! Itse ainakin odotan sitä jo malttamattomana, sillä saan lapsuuden ystäväni meille kylään - ensimmäistä kertaa! ;)

4 kommenttia:

 1. Oi, Nizza on varmasti hieno paikka! Muista ottaa paljon kuvia!

  Varmaan kiva että loma on vielä edessä, suurimmalla osalla se kun on enää muisto vain :) Mutta on ollut kyllä upea kesä säiden puolesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kuvia kyllä otetaan varmasti paljon :) Joo kyllä tässä aika hyvin sitä lomaa jo odottaa, onneksi tämäkin viikko on nyt sitten töiden suhteen vajaa :)

   Poista
 2. Nizza on ihana matkakohde! Siellä kannattaa ehdottomasti käyttää julkista liikennettä, joka toimii mahtavasti ja on halpaa (bussilippu maksaa euron). Bussilla pääsee esimerkiksi lähirannoille ja pikkukyliin. Yksi hyvä kohde on esimerkiksi Ezen keskiaikainen kylä valtavan kukkulan huipulla. Sieltä näkyy kauas merelle. Myös Monacoon pääsee helposti bussilla. Junalla voi tehdä retken Italian puolelle Ventimiglian markkinoille. Itse Nizzassa on kaunis vanha kaupunki, ihana ranta, kauppoja, ulkoilmaleffoja (englanniksi), musiikkia (heinäkuussa ainakin joka kadun kulmassa soitti joku kiva bändi) jne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anonyymi sinulle ihanista vinkeistä :) Olen kuullut kanssa paljon hyvää tuosta julkisesta liikenteestä ja otetaankin varmaan jonkinlainen sarjalippu. Noista rannoista olisi muuten kiva tietää enemmän; missä on parhaimmat hiekkarannat? Käsittääkseni lähin rantamme ei ole ainakaan täysin hiekkaranta. Oi tuo pieni pyrähdys Italiaankin kuulostaisi kivalta :))

   Poista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)