lauantai 30. elokuuta 2014

Pieni ♥

Viikko sitten lauantaina matkasimme kaveripariskunnan kanssa Cheekin keikalle. En ole erityisemmin "keikkaihmisiä" eikä meillä ollut alunperin tarkoituskaan lähteä tuolle keikalle. No, sattuipa eteen sitten kaksi edullista lippua katsomopaikoille, joten ykskaks löysimme itsemme moottoritieltä matkalla Stadionille. Ja olipa upea keikka, ei voi muuta sanoa! Taisin vielä seuraavanakin päivänä fiilistellä sitä. Kyllä se joku vaan osaa! 

Vaikka keikka itsessään oli mitä mieleenpainuvin, niin matkalla tapahtui vielä jotain mieleenpainuvampaa. Kaveripariskunta nimittäin odottaa esikoistaan ja he pyysivät meitä pienen pojan kummeiksi ♥ Olin ihan häkeltynyt ja silmäkulmat kosteina. Vaikka toki olemme kaveripariskunnan kanssa läheisiä, niin en olisi ikinä uskonut, että meistä tulisi kummeja. Kuinka maltan odottaa vielä suunnilleen kuukauden ennen kuin näemme pienokaisen!

Nizzassa kauppoja kierrellessämme kävimme ohimennen parin liikkeen lastenvaateosastolla ja yritin ehdottaa A:lle, että veisimme tuliaisiksi jonkun kivan vaatteen Ranskasta. No se sitten jäi ja arvatkaa vaan, että nyt meinaa harmittaa! Tosin - ehkä hieman ennakoiden - olen jo miettinyt, mikä voisi olla kiva ja käyttöön tuleva ristiäislahja pienelle pojalle. Perinteistä kummilusikkaa meidän ei tarvitse hankkia, sillä sylikummit ovat erikseen ja luotan siihen, että he tuon lusikan tai jonkun vastaavan hommaavat. 


Puuleluja, lähinnä autoja, olen vienyt Afrikkaan tuliaiseksi pienelle M:lle, sillä ne kestävät rajumpiakin leikkejä ja tuntuvat jotenkin paremmalta vaihtoehdolta pienille lapsille kuin muoviset lelut. Tai sitten se johtuu siitä, että itselläni oli aika paljon puisia leluja lapsuudessani :) Toisaalta olen ihastunut Vilacin metalliseen kilpa-autoon, joka on päivitetympi versio muovisesta potkumoposta, joka oli lapsuuteni hitti. Voi kun tämäkin poikatyttö olisi saanut tuolloin huristella valkoisella kilpa-autolla ;)   

Kuvat lainattu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)