sunnuntai 3. elokuuta 2014

And now she is the wife.

Eilen oli viimeisen se päivä kun oli aika juhlia rakkaan ystäväni häitä! Koko alkuvuosi on odoteltu ja valmisteltu tätä kyseistä päivää ja nyt eilen se sitten vihdoin koitti. Minulla oli tosiaan kunnia olla ystäväni kaasona. Täytyy myöntää, että aiemmin tällä viikolla alkoi kaasoakin jo aika hyvin jännittää, mutta tänään onkin sitten ollut jo pientä haikeutta ilmassa :) Jotenkin nuo valmistelut olivat sen verran iso osa omaakin elämää tässä viime kuukausina, että tuntuu hassulta kun kaikki on nyt ohi. Tänään on kyllä ollut vielä hymy huulilla, sillä kaikki meni lopulta hyvin ja pari sai toisensa. Juhlat olivat siis kaiken kaikkiaan erittäin onnistuneet. 


Teemavärinä oli mm. persikka jota oli myös hääkimpussa

Hääjuhla pidettiin Helsingissä aivan upeissa puitteissa ja itse vihkiminenkin voitiin pitää ulkona. Sen tarkemmin en aio juhlapaikasta täällä blogissa kertoa, mutta ainakin helsinkiläiset tunnistavat paikan varmasti. Vihkimisen jälkeen oli sitten muutaman tunnin ruokailu upeine hääkakkuineen. Ruokailun aikana hääseuruetta viihdytti jousikvartetti, joka soitti todella kauniisti. Myöhemmin illalla menosta vastasi sitten bändi. 


Tietysti myös muutama perinteinen leikki mahtui mukaan, mm. hääkimpun heitto. Harmi kun en ehtinyt sitä nappaamaan ;) Mutta kävipä sentään bestman tanssittamassa kaasoa!  Viivyimme komean toisen puoliskoni kanssa juhlissa aina pilkkuun asti ja yöksi suuntasimme Grand Marinaan. Oli kyllä aika poikki kun vihdoin sai painaa pään tyynyyn ja nauttia viileästä hotellihuoneesta. Aamulla oli kiva päästä sitten nauttimaan hyvästä aamiaisesta, vaikka vielä vähän väsyttikin. 


Kuvituksena muutamia A:n ottamia kuvia eiliseltä. Saatan laittaa vielä lisää kuvia kunhan saan niitä hääkuvaajalta. Vielä kerran onnea rakkaat L&T!! 

2 kommenttia:

  1. Häät on aina niin kovin ihania ja tuo sun mekko on mielettömän kaunis <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Häät on kyllä aina niin ihania! :) Kiitos Reetta :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)