sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Tavallinen työasu.

Palataan vielä näin sunnuntaina hetkeksi viime perjataihin. On se jännä kuinka joka viikko sitä jaksaa vaan yhä uudelleen innostua perjantaista! Ihan kuin sen jälkeen koittaisi jokin suurempikin autuus. :) Torstain sainkin olla pitkästä aikaa etänä töissä, sillä nakitin lomalle jäävän työtoverini olemaan toimistolla. En edes muista milloin olen viimeksi voinut pitää etäpäivän, ehkä joskus maalis-huhtikuussa. Liian kauan sitten. Etäpäivät ovat vaan niin parhaita; yleensä saan keskityttyä töihin paljon paremmin kuin toimistolla (avotoimiston huonoja puolia..), työmatkaa ei ole ja syötävääkin löytyy ihan kulman takaa jääkaapista. Ja pyykinpesukoneen voi laittaa päälle esim. kahvitunnilla. Toki aina en viihtyisi kotona, sillä kyllä sitä hyvää juttuseuraakin kaipaa ajoittain! 

Perjantaina suuntasin siis taas toimistolle, mikä tietää sitä että päälle on laitettava muutakin kuin shortsit ja toppi. Toimistopukeutuminen osaa olla ajoittain hieman haastavaa, etenkin näin kesäaikaan; aamulla kun lähdin töihin oli ulkona +8 astetta (jäätävää), toimistolla puhaltaa ilmastointi ja sitten töistä päästyäni ulkona olikin jo +25. Tähän kun lisää vielä ikuisuuskysymykset, että voiko toimistolle mennä hihattomassa topissa tai mikä onkaan se oikea hameenhelman mitta :) Se aiemmin esittelemäni Espritin mekko on muuten aivan täydellinen töihin; pitkät hihat ovat juuri sopivan lämpöiset ja helman mittakin juuri oikea. Kerran olen ehtinyt tuota mekkoa pitämään, täytyy muistaa seuraavalla kerralla ottaa kuvia kun laitan sen ylleni - ainakin mekko on nätti, sen kantajasta en ole niin varma :) 


En edes muista milloin viimeksi blogissa on nähty "asukuvia", sillä en koe useinkaan asujeni olevan kuvailemisen arvoisia. Haluaisin käyttää asuissani paljon enemmän esim. huiveja ja koruja, jotka toisivat hieman piristystä tavalliseenkin asuun. No, perjantaina päälläni oli ikuisuuden vanha H&M:n hihaton (!) toppi, sen päällä sininen H&M jakku, konjakin väriset sandaalit ja laukku sekä jalassa ihanat kesäfarkkuni, jotka ovat polvista hieman repaleiset. Ihan peruasua siis, mutta toimi. Joskus voisi olla muuten kiva toteuttaa sellainen asuviikko täällä blogissa, eli kuvailisin kaikki työviikon asuni tänne - tulisikohan mietittyä niitä asuja silloin se toinekin hetki? 

5 kommenttia:

 1. Kaunishan sinä olet :) Ja asukuvat on kivoja! Niistä saa itsekin aina vinkkejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ps. tuo laukku on aika täydellisen näköinen!

   Poista
  2. Kiitos Ansku :) Kiva kuulla että pidät asukuvista :) Täytyy niitä taas joku kerta tässä kuvailla :)

   Poista
 2. Mä tykkäisin tosi paljon jos esittelisit asujasi blogissa enemmänkin! Tuo asu näyttää kivalta. Ymmärrän tuskan, mietin itse samoja asioita, että missä hameen mitassa voi mennä töihin, voiko olla hihattomassa jne.. Vaikka meillä ei ole mitään pukukoodia niin silti pitää olla asiallisesti pukeutunut tietenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jei kiva kuulla Reetta :) Sun asukuvat on aina niin upeita että omat tuntuu siihen verrattuna aika harjoittelulta :) Sulla on muutenkin niin kiva tyyli, tykkään! Joo sama meillä, ei ole pukukoodia (onneksi!) mutta kyllä sitä silti täytyy hieman katsoa mitä päälleen laittaa!

   Poista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)