lauantai 5. heinäkuuta 2014

Pari ale-löytöä.

Edellisessä postauksessa tuli hehkutettua kuinka äiti on hyvä löytämään sopivia hotelleja. Hän on myös hyvä ale-shoppailija ja niinpä kävimmekin pyörimässä maanantai-iltapäivänä Tampereen keskustassa. Tykkäämme molemmat älyttömästi Espritin vaatteista, jotka ovat ajattomia ja ainakin omasta mielestäni tosi hyvänlaatuisia. Mulla on useita merkin vaatteita eivätkä ne ole vuosien saatossa menneet miksikään pesussa. Niinpä kävimme myös maanantaina katsastamassa Espritin ale-tarjonnan. Olin jo aiemmin keväällä ihastellut liikkeessä erästä ihanaa raitamekkoa, jolle olisi varmasti paljon käyttöä esim. töissä. No sieltä aletangosta äiti nappasi minulle tuon mekon ja vieläpä oikeassa koossa. Yleensä en löydä aleista lainkaan omaa kokoani. Nyt kun ilmat ovat taas hieman lämminneet, toivottavasti, niin pääsen käyttämään tätä mekkoa. Tosin tätä mekkoa voi varmasti käyttää myös syksymmällä esim. yhdistämällä sen saappaisiin. 


Toinen ale-löytö ovat alla näkyvät Calvin Klein wedge-tennarit. Aina välillä olen yrittänyt löytää kivoja wedge-mallisia tennareita, mutta aina niissä on ollut jotain minkä vuoksi ovat sitten jääneet kauppaan. Onneksi A kuitenkin löysi nämä tennarit, ovat nimittäin sen verran kivat! Sopivat hyvin esim. farkkujen kanssa. Mitkään kovin pitkien matkojen kävelykengät nämä eivät kuitenkaan ole, ainakaan ennen kuin ovat täysin muotoutuneet jalkaan. Muutoinkin pidemmät matkat tulee käveltyä kävelykengillä tai lenkkareilla. 


Syystakki olisi vielä kiva löytää aleista, mutta saa nähdä onnistuuko. Pitäisi varmaan olla äiti alehaukka mukana taas :) 

Oletteko te löytäneet mitään kivaa ja tarpeellista aleista? 

3 kommenttia:

 1. Kivoja löytöjä:)) Mä en ole edes tajunnut että nyt on jotkut alet :D heh. Nooo, enpä mä mitään viitsisi ostaakaan, koitan nyt polskia sillä mitä on, kun kroppa vielä voi muuttua mihin suuntaan vaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Toisaalta tuntuu, että alet on nykyään koko ajan menossa, enemmän tai vähemmän. Etköhän säkin pääse vielä pian aleshoppailemaan! :)

   Poista
 2. Kivoja juttuja löysit! Mäkin tykkään tosi paljon Espritin vaatteista ja tuntuu että suurin osa vaatteista joita ostan on nykyään juuri Espritin. Sama juttu Joonaksella. Ne on mukavan laadukkaita ja silti hinnat on sellaisia kohtuuden rajoissa pysyviä ja sieltä vaan löytyy jotenkin "oman näköisiä" vaatteita :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)