perjantai 4. heinäkuuta 2014

Must get out.

Heippa pitkästä aikaa!

Viimeiset pari viikkoa ovat vierähtäneet kuin hujauksessa. Meillä on ollut koko ajan joku vieraana, nyt viimeisimpänä äitini, joka lähti eilen. Mutta on ollut mukavaa kun tässäkin isossa talossa on ollut vähän elämisen makua. Ja koska aina näin kuun vaihteessa olen töissä lähes kellon ympäri, niin täytyy myöntää, että äitin apu oli aika korvaamatonta; hän ulkoilutti koiraa ja teki ruuan valmiiksi siiheksi kun me tultiin töistä. Ei voi kyllä taas kuin huokaista, että kuun vaihde on ohitse. Jo tiistaina tuntui siltä kuin olisi tehnyt viikon työt ja tänään aamulla meninkin aivan silmät ristissä töihin eilisen työmatkan jäljiltä. Kannatti kuitenkin pusertaa tämäkin viikko kunnialla maaliin, sillä kiitokseksi sain piccolopullo Fresitaa ja suklaata. Ei tarvitse kauan miettiä mitä teen tänään illalla ;) 


Aiemmin lupailin kertoilla kesälomasuunnitelmista. Nyt on vihdoin lyöty lukkoon kesäloma part one! Tarkemmin kun tässä mietin, niin olemme tainneet lomailla viimeksi yhdessä vuonna 2012 ja silloin olimme muutaman päivän Roomassa. Tänä vuonna lomailemme viikon verran elokuussa. Ja mullahan on ollut koko ajan must get out-fiilis. Niinpä varattiin alkuviikosta lennot Nizzaan! Kaverini on puhunut iät ja ajat Nizzasta ja nyt keväällä itsekin innostuin siitä. Niin ihanaa päästä reissuun ja uuteen kohteeseen! Varattiin myös jo hotelli, sillä Nizzan hotellit vaikuttivat olevan aika täynnä. Tähän väliin on ihan pakko sanoa, että äiti on ihan haka varaamaan hotelleja. Nytkin mun suosikkihotelli vaikutti olevan täyteen buukattu, mutta niin se äiti vaan löysi netin syövereistä yhden vapaan huoneen ja sehän me otettiin heti. Tässä kuussa pitää ehdottomasti googletella muutenkin lisää kaikkea infoa Nizzasta. Ehdin jo fiilistellä Arctic Vanilla blogin ihania kuvia Nizzasta - kohta mekin...! 

No taisin mä löytää yhdet toisetkin lähes puoli-ilmaiset lennot. Kaikki matkailusivustot pitäisi blokata meidän iPadista. Saatan roikkua tunteja keittiön saarekkeen ääressä ihania kohteita tai sopivia lentoja etsien. Ei mennyt ihan nappiin vuonna 2012 asetettu tavoite "jos mä nyt lähden muutamaksi kuukaudeksi Afrikkaan, niin sitten saan varmaan ihan tarpeeksi reissaamisesta". Ja aikalailla päinvastoin kävi - nälkä kasvaa syödessä. Olisi niin monta upeaa paikkaa, joissa olisi käytävä. Onneksi tälle tunteelle löytyy ihan oma sanansakin; wanderlust eli kaukokaipuu. Sitä on vaikea selittää ja sitä on vaikea parantaa :) Mutta onneksi ensiapua saadaan puolentoista kuukauden päästä Nizzassa! 

2 kommenttia:

  1. Hienoa, että teillä on jo kivoja lomasuunnitelmia! Matkustaminen on niin ihanaa ja se kuuluisa kaukokaipuu on itselläkin koko ajan. Nyt kuitenkin pyhitettiin kesäloma siihen, että saatiin kotipihalla juttuja aikaiseksi, kevät kun meni hullunmyllyssä koulun kanssa molemmilla. Onneksi mieheni jo valmistuikin! Haaveilen tässä siitä, että talvella pääsiis jonnekin lämpimään, lomaa kun on mulla jemmassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Matkustaminen on kyllä niin ihanaa ja maailmaa avartavaa :) Onnea sun miehelle valmistumisesta, eihän se sullakaan ole enää kaukana :) Nyt nautit kesän omasta pihasta ja kodista niin syksyllä jaksat rutistaa koulun loppuun :) Tsemppi kovasti!

      Poista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)