keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Isompi vaihde silmään.

Taas on tultu työpäivän jälkeen kuntosalin kautta kotiin ja ai että teki jälleen hyvää :) Vaikka kuinka väsyttäisi töistä lähtiessä, niin kyllä tuo urheilu vaan kummasti piristää. Ja tuo hyvänmielen. Siinä on jo kaksi painavaa syytä miksi haluan pitää liikunnasta kiinni. Ja nyt vielä kun olen saanut treeniseuraakin, niin mikäs sen mukavampaa! En ollut uskoa korviani, kun  A kertoi aiemmin toukokuussa hankkineensa salijäsenyyden samalle salille kuin missä itsekin käyn. Niin monta vuotta ehdin vinkua ja houkutella, mutta kun ei. Ei auttanut kiristys eikä lahjonta :D Kai se vapaa tahto on sitten se paras tahto ja hyvä niin. On kyllä niin mukavaa kun voidaan mennä yhtä matkaa salille ja treenin jälkeen vertailla, että kummalla tuntuu enemmän. Vaikka ei varsinaisesti treenailla yhdessä, niin silti tuntuu että olen saanut kovasti boostia treeneihini. Teen nyt monipuolisemmin liikkeitä ja painojakin on saanut taas lisätä. 


Välillä sitä tuntuu, että näkyykö tai tuntuuko koko treenaaminen yhtään missään. Itsehän niitä tuloksia on usein vaikea havaita ainakaan peilin kautta (en nimittäin pudota painoa), mutta onneksi on aina vanhat valokuvat, jos haluaa vertailupohjaa. Ja toinen mistä huomaa hyvin edistymisen, on tosiaan se painojen lisääminen. Silloin suunnilleen neljä vuotta sitten aloitellessani tätä kuntosaliharrastusta jalkaprässissä oli painona 45kg ja nyt siellä on 90kg. Treeniä ja aikaa se vaatii, mutta kyllä tuollainen painojen tuplaantuminen vetää hymyn huulille :) 

Näin kesäisin yritän myös liikkua paljon ulkona. Harmi vain, että muutoin niin viriili lenkkikaverini sammahtaa täysin näillä kesäilmoilla. Minä kun taas lenkkeilisin mieluummin näillä kauniilla ilmoilla ja makaisin talvet sitten takan edessä lämmittelemässä. Mutta joo, bokserin lenkkeilyt jäävät näin kesäisin kyllä täysin minimiin. Tänäkin kesänä se on ehtinyt jo saada yhden lämpöhalvauksen ja se yksikin on liikaa...


Onneksi on kuitenkin pyöräily, josta olen taas kovin innostunut! Itse asiassa niin innostunut, että asetin itselleni tavoitteen: maalis-syyskuussa 2014 pitäisi pyöräillä 400 kilometriä. 131 kilmometriä on tällä hetkellä takana eli 269 kilometriä edessä. Ei mikään mahdoton, jos vaan ilmoja pitelee. Tuon tavoitteen kun saisi täyteen, niin sitten voisi tosissaan alkaa pohtia astetta paremman pyörän hankkimista ensi kesäksi. Nykyinen on hyvä, mutta enemmän sellaista kaupassakäynti-mallia. Oon jo ehtinyt käydä urheiluliikkeissä ihastelemassa uutta pyörää, mutta ovatpa aika hinnoissaan..

1 kommentti:

  1. Se on kyllä aina palkitsevaa kun voi siirtyä isompiin painoihin! :) Mulla on nyt tullut monen viikon tauko saliin ton kesäloman takia, mutta jos tässä nyt pikkuhiljaa palailisi taas rutiineihin. Kesällä kyllä aina lenkkipolut vetää enemmän puoleensa :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)