torstai 10. heinäkuuta 2014

Ale-löytö kotiin!

Kyllä nyt on löytöjä löytöjen perään, vaikka juuri taisinkin päästä sanomasta että normaalisti en löydä juuri mitään alennusmyynneistä. Tällä kertaa löysin jotain tosi kivaa ja kauan odotettua kotiin! Nimittäin verhokangasta :) Kohta on vuosi asuttu täällä rintamamiestalossa ja vielä puuttuu useasta ikkunasta verhot. En ole oikein koskaan ollut verhojen perään muutenkaan eli niitä ei ole juuri löytynyt aiemmistakaan kodeistamme. Jos vain sattuu olemaan kaunis maisema siellä ikkunan toisella puolella, niin mitä sitä turhaan piilottelemaan. Toki on eri asia jos naapurit näkevät suoraan sisälle, mutta tätä vaaraa ei meillä tällä hetkellä ole. Keskikerroksen kaikissa ikkunoissa meillä onkin sälekaihtimet, mutta silti on kiva saada verhot edes "koristeeksi" vaikka niitä ei niin ikkunan edessä pidettäisikään. 


Kävimme tänään A:n äidin kanssa Ideaparkin Eurokankaan Outletissa, sillä olin työpäivän aikana hieman googletellut, että sielläkin on parhaillaan alennusmyynnit käynnissä. En edes muista milloin on viimeksi tullut käytyä kangaskaupassa ja ensin tuntuikin, etten löydä sieltä mitään. Kunnes myyjä sattui kävelemään ohi ja kysymään että sattuisiko minua kiinnostamaan Laura Ashleyn kankaat :) Heille oli nimittäin juuri saapunut yksi erä Ashleyn kankaita alennusmyyntejä varten, mikä on sinänsä hassua, sillä yleensä tuntuu, ettei alessa ole kuin ne kuuluisat jämät jäljellä. Hieman arvelutti kysyä tämän kankaan metrihintaa, mutta mitä pikaisella googlettelulla katsoin verhokankaiden normaalihintaa (30-60€/metri), niin taisin tehdä oikein onnistuneet kaupat, sillä sain tuon kankaan hintaan 15€ metri. :) Ei voi todeta kuin, että mikä löytö! Tuo kangas on nimittäin juuri sitä mitä halusin ja siitä tulee nyt sitten verhot meidän keittiöön. 


Lisäksi ostin verhokankaan olohuoneen ikkunoihin - siitäkin tykkäsin kovasti ja värimaailma sopii hyvin muun olohuoneen sisustuksen kanssa. Parin viikon päästä A:n äiti tulee sitten ompelemaan nuo verhot ja saan kuvia valmiista lopputuloksesta. Pikkuhiljaa tämä sisustus tästä ja nyt voi todeta, että hyvää kannatti odottaa :) 


Tällaista maisemaa saa ihailla keittiön saarekkeen ääreltä, en valita! :) 

Eli jos joku haaveilee edullisista Laura Ashleyn kankaista, niin kannattaa käydä kysymässä Eurokankaasta - ainakin Ideaparkin liikkeestä löytyi :)  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)