perjantai 20. kesäkuuta 2014

Juhannuskuulumisia.

Hyvää juhannusta kaikille säistä huolimatta! 
 
Me ei tänä vuonna pakattu autoa täyteen tavaraa ja otettu suunnaksi kohti maaseutua monien muiden suomalaisten tavoin. Ei vaan innostanut lähteä mökille, festareista puhumattakaan. Ovat jo koettu ja nähty. Täällä ollaan siis kotona. Ja ollaanhan me tavallaan maaseudulla ;) Totesinkin eilen illalla kuinka kivaa onkaan jäädä kotiin, kun ei tarvitse kokea sitä hirveää pakkaus- ja matkustusrumbaa. Meillä on jääkaappi täynnä vaikka mitä herkkuja, telkkarista tulee jalkapalloa ja sekä tänään että huomenna saamme juhannusvieraita, joten ei voi valittaa. Ihanaa nähdä taas kavereita pitkästä aikaa!
 
 
 
Meidän "juhannusruusu"
 
Eilen oli töiden jälkeen melkein sellainen fiilis kuin olisi lomalle jäänyt. Aika moni taisikin jäädä nyt lomille tai jää sitten viikon päästä. Itse en vielä lomistani tiedä, mutta tämä pidempikin vapaa otetaan kiitollisuudella vastaan. Ihan oikeeta lomaa saatan pitää sitten hieman elokuussa ja loput sitten toivottavasti talven kynnyksellä. Taidanpa kirjoitella lomasuunnitelmista joskus ihan oman postauksensa. Ensi vuonna taidan kyllä pitää kaikki lomat sitten kesällä :) Tässä vaiheessa kesää ehkä ihan hieman harmittaa kun ei voi pitää lomaa, säistä huolimatta. Mutta toisaalta tiedän kuinka hyvältä tuntuu jäädä lomalle sitten keskellä pimeintä talvea kun muut ovat jo osuutensa nauttineet ;) Ja toisaalta, kuten olen aiemmin maininnutkin, niin menen näin kesäisin jo klo 6.30 töihin, joten töiden jälkeen ehtii viikollakin tehdä vaikka mitä! 
 
 
Samettikukkapenkki omenapuun alla 
 
Tekemisistä puheenollen. Tiistaina suuntasimme kauheassa myrskyssä ja sateessa rautakaupan ulkopihalle hankkimaan tarvikkeita terassin katosta varten. Taidettiin olla melkein ainoat siellä ulkopihalla. No, saimme tarvikkeet hankittua ja A sainkin rungon todella nopeasti kasaan. Kyllä siihen taas hetki menee ennen kuin silmä tottuu tuohon katokseen, mutta eiköhän se valmiina näytä erittäin hyvältä. Vielä kun päästäisiin maalaamaan kattorimoja, mutta se on hieman haastavaa, kun vettä tulee taivaalta vartin välein. Tosin siinä on se hyvä puoli, että eipä tarvitse kastella nurmikkoa! Sekin muuten leikattiin eilen ensimmäistä kertaa, tosin lähinnä siinä taisi leikkaantua rikkaruohot, mutta kuitenkin..Kyllä se siitä pikkuhiljaa, ainakin se vihertää jo! 
 
    

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)