sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Ilta-ajelulla.

Onpa oikein mukava juhannus takana :) Perjantaina meillä oli alakerta melkein täynnä vieraita, jotka viihtyivät aamuyöhön asti. Tuo alakerran tila on kyllä mitä mainioin paikka viettää iltaa, ei käynyt mielessäkään että oltaisiin lähdetty keskustaan jatkoille. Onneksi meillä oli täällä valmiina tuo tila, tuskin ihan heti oltaisiin osattu itse ideoida yhtä upeaa ja viihtyisää tilaa. 


Perjantaina tarjoiltiin värjätyssä valkosuklaassa dipattuja mansikoita. Mutta tuo A:n tekemä "tarjoiluastia" oli ihan paras! Eikö oo ihanan värinen? 

Eilen meillä kävi sitten vieraita päivällä ja Vitokin sai leikkiseuraa A:n serkun villistä tytöstä. Harvoin näkee, että joku on riehakkaampi kuin meidän koira. Loppuajasta Vito ihan selvästi yritti jo vältellä tyttöä kun meno oli vähän liikaa sille. :D Illasta jäätiin sitten kahdestaan ja joskus yhdeksän jälkeen päätettiin lähteä pienelle ilta-ajelulle Tampereelle. Välillä on vaan kiva käydä ajelemassa päämäärättömästi ja nähdä uusia paikkoja. Mulla meinaan riittää vielä niin paljon nähtävää Tampereella! Nytkin näin monta paikkaa, joihin täytyy mennä joskus ihan ajan kanssa. Itse asiassa me saadaan jo ensi viikonloppuna Hanna ja J meille vieraiksi, joten eihän sitä tiedä vaikka innostuttaisiin käymään jossain porukalla. 
Eilen kuitenkin käytiin mm. Rauhaniemessä, josta löytyy uimaranta saunoineen. Järkyttävä viima ja 12-asteinen vesi eivät kuitenkaan tällä kertaa houkutelleet uimaan, kumma juttu. Kävimme myös toisessa uimapaikassa, Kaupissa, josta löytyy talvisin avanto. A käy siellä aina muutaman kerran talvessa, mutta ei ole vielä koskaan saanut minua mukaansa eikä saa. Hullun hommaa, vaikka varmasti tekee hyvää, ei sillä. Ajelimme myös Petsamon ja Tammelan kautta Pyynikille. Tuolla matkalla oli muuten ihan mielettömän kauniita puutaloalueita sekä myös siirtolapuutarha! Nyt kun omistaa itsekin vanhan puutalon, niin huomaan, että pää kääntyy missä vain näenkään kauniita puutaloja. Koitan ehkä vähän hakea inspiraatiota :) Avanto - hole in the ice :D 


 
Pyynikillä piti käydä tietysti kiipeämässä nuo hullut portaat. Kaikkea sitä keksiikin juhannusyönä :) Mutta ajelu oli oikein kiva lopetus muutenkin niin mukavasti sujuneelle juhannusviikonlopulle!   

6 kommenttia:

 1. Ihan loistava tuo ekan kuvan "tarjoiluastia"! Tahdon samanlaisen :D Aina on kamala pohtiminen mihin työntää cake popsit tai muut vastaavat tarjolle :I

  Muutenkin mukavalta näyttää teidän juhannus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi tarjoiluastia oli kyllä aika veikeä keksintö :) Jää ehdottomasti talteen :)

   Poista
 2. Kuulostipa mukavalta ja rennolta juhannukselta :) Jes, perjantaina nähdään jo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ollut yhtään huomannut näitä teidän kommentteja täällä :( Perjantai oli ja meni jo, mutta oli niiiin mukavaa! Tulkaa pian uudestaan :)

   Poista
 3. Mulla tuli käytyä Rauhaniemessä joskus reilu 10. vuotta (2001-2004) sitten usein, kun mun serkku ja sen mies asu siinä lähellä. Käytiin usein uimassa. Serkun miehellä oli tapana käydä siellä myös avantouimassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin sielläkin taitaa tosiaan olla talvisin avanto :) Kaupissa on ainakin. Mutta tuo Rauhaniemi oli kyllä tosi kiva paikka, täytyy joskus käydä siellä uudestaan hieman paremmalla ilmalla :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)