torstai 1. toukokuuta 2014

Vapputunnelmia.

Iloista Vappua kaikille! Meillä oli oikein mukava vappuaatto, vaikka aluksi näytti hieman huonolle, sillä työpäivän päätteeksi iski kunnon päänsäärky. Sen siitä saa kun käy kahdessa päivässä läpi muutaman tuhat excel-riviä. Onneksi siivoukset ja kaupassakäynnit oli hoidettu pois alta jo tiistaina. Illalla saatiin sitten iloksemme pari kaveria istumaan meille iltaa ja syömään kesäistä ruokaa. Oikeastaan se ruoka olikin sitten ainoa edessä olevasta kesästä muistuttava juttu - tänään on ainakin täällä satanut räntää tupaan. Buu! Pihan laittaminen hidastuu huomattavasti näillä keleillä...
Löysinpä vappukoristeeksi muutamia Angry Birds-ilmapalloja ja Vito sekosi täysin, kun A puhalteli nuo pallot. Parka kun ei ole koskaan aiemmin tainnut nähdä ilmapalloja ja hän kun innostuu pallosta kuin pallosta! Ei meinaa pallot vaan kestää Viton hieman rajua tutustumista ;) 
Vappu kului siis rennosti hyvän ruuan parissa ja lautapeliä pelatessa. Huomenna olisi sitten taas ihan normaali, kamalan pitkä työpäivä. Kovasti toivoisin viikonlopulle hyvää keliä, että voisin jatkaa terassien öljyämistä, mutta ainakaan vielä ei näytä kovin lupaavalta. Suunniteltiin myös hieman kesälomaa eli sitä yhtä pidennettyä viikonloppua. Niistäkin suunnitelmista voisin kirjoitella tässä piakkoin lisää :) 

2 kommenttia:

 1. Mitä, uusia pottuja? Meijän kaupassa viä!! PAKKO SAAADA! :D
  Ja vielä tääläkin, vito<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu uusia perunoita löytyy jo ainakin Koikkarista, tosin ei kylläkään suomalaisia. Maistuivat hyvältä siitä huolimatta :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)