lauantai 3. toukokuuta 2014

Joku muu kuin remppajakkara.

Varmaan jo kuukauden päivät sitten mainitsin, että tilattiin uusi sohvapöytä. Siis sen remppajakkaran tilalle, joka toimitti sohvapöydän virkaa puolisen vuotta. Melkeinhän siihen jo tottui eikä niin aktiivisesti etsitykkään uutta tilalle. Sotkaankin mentiin ihan muusta syystä, mutta A sitten bongasi tuon sohvapöydän sieltä. Kieltämättä se ei ensi silmäyksellä ollut ihan sitä mitä itse olin ajatellut, mutta toisaalta miksei...Ei saa olla liian kaavoihinsa kangistuva :) Ja nyt kun tuota pöytää on tuossa jo hetken aikaa katsellut, niin se kyllä sopii siihen ja on ennen kaikkea justiinsa oikeankokoinen. Mattokin saatiin vihdoin hommattua olohuoneeseen ja sekin on Sotkasta. Saa nähdä kuinka kauan pysyy hyvänä, kun Vito siinä aika ahkerasti nuohoaa, mutta onneksi matot saavat jatkoaikaa sitten mökillä. 


Sen verran arvokasta on meinaan mattojen pesettäminen, ettei ihan muutaman kympin mattoa viitsi viedä pesulaan - etenkin kun sen puhtaaksi saamisesta ei ole mitään takeita. Edellisessä matossa meillä olikin ikuisesti pienet hienot mustat tassunjäljet ja mulla muutama harmaa hius lisää :) 

4 kommenttia:

 1. Kivan sohvapöydän olette löytäneet ja tuo matto on kyllä kaunis! Harmi, ettei meille tarvita uutta mattoa :)

  Koira + pesulassa pesetettävät matot on kyllä ärsyttävä yhdistelmä. Meillä on tällä hetkellä olkkarissa valkoinen nukkamatto, jolle koira tykkää oksennella (olen yrittänyt ehdotella muita mattoja oksun kohteeksi, muttei ole vielä kelvannut). Meillä on onneksi pelastuksena muutama vuosi sitten synttärilahjaksi saamani imevä höyrypesuri, jolla saa tuon karvakuonon sotkemat matot pikapuhdistettua. Ihanan helppoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu :) Joo koira ja pesulaa vaativat matot ovat kyllä aikamoinen yhdistelmä. Tietty kuka käskee ostamaan sellaisia mattoja mutta minkäs teet kun ne on niin nättejä. :) Täytyy vaan yrittää ajatella että se on elämää jos ja kun käy vahinkoja. Toi sun höyrypesuri kyllä kuulostaa aikas kätevältä, sitä voi varmaan hyödyntää aika monessa muussakin tilanteessa!

   Poista
 2. Onpas tosi kiva sohvapöytä, just sopivalla tavalla erilainen! Tohon alemmalle tasollekin voi tarvittaessa laskea jotain, kätevää.

  Oispa niin kiva päästä pian taas ihailemaan teidän kotia ihan livenä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo noita tasoja saa liikuteltua miten haluaa :) Olisi niin mukavaa jos ehtisitte vaikka J:n kanssa poiketa meille kesällä. Onneksi nähdään taas ensi viikolla ja päästään juttelemaan lisää. Odotan innolla sun juhlia :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)