maanantai 14. huhtikuuta 2014

Raksalla.

Uskokaa tai älkää, mutta meillä elettiin mennyt viikonvaihde raksalla. Ei haitannut kaaos, pöly eikä melukaan, sillä niin kauan tätä on odotettu. Surullisen kuuluisan porrasremontin edistymistä. Tosin ei ole enää tätä nykyä sopivaa puhua porrasremontista, vaan ennemminkin portaikkaremontista. Muodonmuutosta eivät nimittäin koe pelkät askelmat, vaan koko portaikko. Niinhän siinä usein käy - kun yhtä kohtaa alkaa remontoida, niin muut vieressä näyttävät yhtäkkiä entistäkin kulahtaneemmilta. Ja omaa taloaan kun remontoi, niin kaiken haluaa olevan just eikä melkein. Sitä paitsi kannattaa tehdä kaikki kerralla, kun on kerran leikkiin ryhtynyt. Ja vaikka hullulta kuulostaakin, niin ryhtyisin leikkiin uudelleenkin. Olihan tuo ihan hullunhommaa repiä vanhat maalit täysin käsityönä pois, mutta en malta odottaa että mitä upeaa saadaankaan tilalle! 


Astetta karumpi näky. Kaikki muut paitsi portaat ovat tällä hetkellä jo piilossa!! 

Viikonloppuna A työsti siis lähinnä seiniä. Vanhat listat revittiin pois, vähän rimotettiin seinää ja mikä parasta rakennettiin uutta seinää. Tai siis A rakensi - minä olin täysin raksasiivoojan roolissa puhelin toisessa kourassa valmiina soittamaan ambulanssi ihan minä hetkenä hyvänsä - sen verran mielenkiintoisissa asennoissa herra tuota seinää asensi :D Itse kun tuskin uskallan katsoa alaspäin ylimmältä portaalta. Tuo portaikkohan on meinaan aika korkea, parhaimmillaan sellaiset reilut neljä metriä. Ja seiniin tuleva valkoinen väri vielä oikein korostaa tuota korkeutta :) 


Onko rikos maalata tuo ovi kauniiksi kuultovalkealla? 

 
Tällä erää saatte tyytyä katselemaan vielä raksakuvia, mutta eiköhän ensi kerralla ainakin seinät ole jo valmiit Toivottavasti päästäisiin pääsiäisenä jatkamaan urakkaa - saa nähdä kuinka paljon mulla vaan riittää voimia, sillä suuntaan perjantaina tyttöjen risteilylle Tukholmaan :) 

2 kommenttia:

  1. Voin vaan kuvitella miten ihana portaikko tuosta tulee :) vanhat talot eivät ole niitä helpoimpia mutta sitäkin ihanempia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei lisättävää :) En olisi ikinä uskonut että voisin hurahtaa näin täysillä raksailuun ja vanhoihin taloihin :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)