sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Ne pienet hetket.

Viikonloppu alkaa uhkaavasti kääntyä jo ehtoopuolelle, mutta ei haittaa! Täällä ollaan nimittäin erittäin hymyissä suin! Tänä viikonloppuna ollaan nautittu hyvästä seurasta ja ulkoiltu paljon. 


Niin hyvää!  


Lähiruokaa parhaimmillaan - Ahon tyrnijogurttia


 
Hyvä seura on viimeisen vuoden aikana korostunut enemmän kuin koskaan, sillä kaikki sukulaiseni ja ystäväni asuvat vähintään vajaan parinsadan kilometrin päässä, jotkut kauempanakin. Kyllä niin synkimpinä hetkinä on tullut iso haikeus, kun ei pääsekään kysymään heti vaikkapa äidin neuvoa, vaikka toki aina voi soittaa tai laittaa viestiä. Mutta ei mikään viesti tai puhelu korvaa yhdessä vietettyä laatuaikaa. Niinpä olinkin tosi onnellinen, kun sain perjantaina kipittää töiden jälkeen asemalle äitiä vastaan. Hän vietti meillä koko viikonlopun ja oli kyllä niin mukavaa :) Ulkoiltiin paljon, syötiin hyvin ja tehtiin välissä vähän pihahommiakin. Ei ne suuret teot, vaan ne pienet hetket


Lauantai-illan tacoja & viiniä 

Eilen illalla sain vielä ilokseni yllätyssoiton Annalta, joka kertoi tulevansa meillepäin tänään, joten äidin lähdettyä tänään kotiin, sain kahvitteluseuraa vielä Annasta. Viime kerrasta olikin kulunut jo ihan liian kauan aikaa! Ensi viikonloppuna saadaan Viton kanssa myös seuraa, sillä hylättyjen tyttöystävien kerho kokoontuu meillä miesten lähtiessä porukalla mökille. Otetaan siitä siis kaikki ilo irti! 


Valkoisia tulppaaneja Annalta :) 

Ihanaa alkavaa huhtikuun viimeistä viikkoa kaikille! 

2 kommenttia:

  1. Vaikuttaapas tuo teidän viikonloppu ihanalta! Tuollaisia hetkiä pitää olla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin pitää ehdottomasti olla :) Mukava kuulla susta pitkästä aikaa! :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)