tiistai 11. maaliskuuta 2014

Keväiset kynnet & kauden avaus.

Hieman on tainnut tämä kevään fiilistely ajaa blogin ohitse, kun viikko on taas ehtinyt vierähtää edellisestä kirjoitteluhetkestä. Onneksi kun tämä on pelkkä kiva harrastus, josta ei tarvitse stressata, niin tätä voi tehä justiinsa silloin kun huvittaa. Kun miettii omaa, nykyistä elämäänsä, niin itse asiassa tällaiset asiat, joita voi tehdä fiiliksen mukaan, ovat aika vähissä. Joka aamu sinne töihin on herättävä, ruokaa laitettava ja koira vietävä ulos. Onneksi meitä on tässä taloudessa sentään kaksi, niin voi aina ajoittain ottaa niin sanotusti omaa lomaa arkiaskareista ja passittaa toisen vaikka koiran kanssa ulos. 

Näistä ihanan keväisistä säistä on kyllä nyt tullut nautittua oikein antaumuksella. En suostu vieläkään uskomaan, että ensi viikolla voisi tulla mukamas jonkinlainen takatalvi. Pyhpah! Mä jo odotan meidän etupihalle puhkeavia narsisseja ja tulppaaneja - sain nimittäin eilen kuulla, että niitä on lupa odotella sinne aina näin keväisin. Kuinka mukavaa onkaan tavata talon edellisiä omistajia säännöllisesti ja vaihtaa kuulumisia. Heitä toki kiinnostaa kovasti myös meidän remonttiprojektit. Ja sainpa eilen heillä käydessäni taas uudet geelikynnet - tällä kertaa ihanan keväiset! Näitä on tullut ihasteltua jo kerta jos toinenkin! Mulla on aina aiemmin ollut tasakärjet, mutta nyt tehtiin kärjistä hieman terävämmät ja voi kuinka niistä tykkäänkään! 


Menneenä viikonloppuna, tarkemmin ottaen sunnuntaina meillä avattiin myös grillikausi! Kyllä vain maaliskuussa! Taisi saada tuo kevätaurinko A:nkin sekoamaan, sillä ei mennyt kuin hetki ja hän oli kasannut äidiltäni saamamme grillin keskelle pihaa ja grillissä kuumeni kevään ensimmäiset grillipurilaiset. Olipa hyvää! Etenkin se grillattu sipuli, nam! 


Ehkä seuraavalla kerralla saadaan roudattua grilli jo ihan terassillekin asti ja toivottavasti jo viimeistään vappuna voitaisiin kasata terassipöytä tuoleineen ulos. Onneksi koko setti tuli hommattua silloin viime syksynä, vaikka silloin se ei luonnollisestikaan tuntunut yhtään ajankohtaiselta. Mutta säästipä siinäkin taas rahaa, kun osti "vanhan kauden" mallistoa. En olisi kyllä ikinä uskonut, että tuollaiset ulkokalusteetkin ovat niin järjettömän kalliita. Vielä pitäisi hommata tuoleihin istuinpehmusteet - veikkaan, että nekin tulevat kauppoihin jo varmaan ensi kuussa.  


Tällä viikolla pitäisi kolahtaa postilaatikkoon hääkutsukin. Pääsen sitten todenteolla suunnittelemaan kaason asuani :) Ihanaa päästä taas parin vuoden tauon jälkeen häihin ja tällä kertaa elokuussa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)