maanantai 17. helmikuuta 2014

Se matto oli musta...

Meillä ei ole vielä ollut pikkuvessassa mattoa, sillä sopivaa ei ole tuntunut vain löytyvän, vaikka ajoittain ollaan yritetty etsiä. Ilahduinkin kovin, kun näin Soilen blogissa hänen Lakkapäältä hankkimansa vessanmaton ja tajusin, että samanlainen voisi sopia meidänkin vessaan. Matto löytyikin helposti Lakkapään nettikaupasta, mutta valitettavasti siellä ei ollut kuvaa kyseisestä matosta, joten kyselin Soilelta lisätietoja. Hän ihanana ihmisenä sitten ehdotti, että voisi käydä hakemassa minullekin maton ja postittaa sen. Ja jo parin päivän päästä A haki kauppareissulla paketin Smartpostista. Ihan mieletöntä, että yhä vielä löytyy noin hyväsydäminen ihminen, joka tarjoutuu auttamaan toista sisustushullua ;) Itse asiassa Soilen blogi on yksi ensimmäisistä blogeista, joita olen aikoinaan alkanut lukea - suosittelen kurkkimaan! 


Matto on oli musta ja siinä on "pitsireunukset". Ehkä tuo värivalinta ei osunut aivan nappiin käytännöllisyyden kannalta, mutta eipä tässä talossa ole muutenkaan yhtään karvatonta paikkaa, joten ihan turha itkeä. Saa nähdä kuinka monta vuotta Viton jälkeenkin meiltä löytyy noita valkoisia karvoja ;) Onneksi olen hieman oppinut relaamaan niiden suhteen, vaikka etenkin näin keväisin karvanlähdön aikaan saatan ajoittain vetää "pienet" hepulit ja sitten saavat kyytiä sekä karvat että koira! 


Osittain uusitty pikkuvessa. A turhautui kun kaupasta ei löytynyt mieleistä peiliä, haki tarvikkeet rautakaupasta ja teki itse :)

Muuten tuo pikkuvessa olisi ollut uusia kattopaneeleita vaille valmis, kunnes sitten tajuttiin, että uusitaan kodinhoitohuoneen remontin yhteydessä myös vessan seinät ja lattia, joten se siitä katosta. Ihan turhaa sinne on laittaa uusi katto ehkä noin vuodeksi ja repiä se sitten laatoituksen yhteydessä taas alas. Tässä huomaa niin hyvin remontin lumipalloefektin..voivoi ja huoh. Sama tilanne on myös kylpyhuoneessa ja pukuhuoneessa. Täytyypä varmaan lähteä joku päivä treffailemaan lomalta palannutta rautakauppiasta - josko hänellä olisi vaikka tarjouksessa jotain kivaa laattaa...

4 kommenttia:

 1. Jokohan minunkin olisi aika hannkia vessaan kunnollinen, itseä miellyttävä peili. Johan tuota on reilu kolme vuotta tullut asuttua ja peiliä kirottua. Ehkäpä pitää ottaa sama taktiikka kuin A:lla, rautakauppaan mars.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sitten muuta kuin rautakauppaan - siinä saa olla ainakin luova ja näkee omien käsiensä jäljen :)

   Poista
 2. Just meinasinkin kysyä mistä peili on hankittu, kun on niin kivan näköinen 😊 Ovatko nuo hyllyt osittain peilin päällä? Tosi kiva!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo peili on tosiaan itse rakenneltu ja joo, nuo hyllyt ovat osittain peilin päällä. Taisi olla itse asiassa yksi vaikeimmistä työvaiheista tuon rakentamisessa :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)