sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Pakkasviikonloppu.

Suomessa näköjään kaikki menee aina tyylillä kaikki tai ei mitään! Joku näitä pakkasia toivoi ja se joku olkoon nyt onnellinen. Toki on tämäkin parempi kuin se ainainen vesisade ja pimeys, mutta kun ei näissä pakkasissa ole näemmä mitään rajaa! 

Se hyvä puoli tässä pakkasessa on, että se toi mukanaan auringon! A yritti saada minut tänään uskomaan, että kyllä se aurinko jo lämmittää, mutta en jaksa uskoa. Se on vain se ajatus, joka lämmittää. Kyllä on taas paleltu, puettu ja silti paleltu. Ollaan niin kuin Antti Railion biisissä Halla ja etelätuuli. Toinen kävelee umpijäässä pilkkihaalarit päällä toisen huokailessa samaan aikaan kevättakki päällä, että huh kun on lämmin. Ihan aina ei voi käsittää kuinka kaksi näin erilaista ihmistä on päätynyt yhteen. 


No joo..Ei se porrasremontti sitten muuten edistynytkään tänä viikonloppuna ihan niin kuin oli suunniteltu. Lähdimme eilen nimittäin käymään ystäväpariskunnan kanssa Nokian Edenissä. Kun tämä reissu tuli puheeksi aiemmin tällä viikolla, niin en oikein kehdannut sanoa rehellistä mielipidettäni kylpylöistä, koska luulin kaikkien muiden polskivan vedessä riemuissaan. No ennen reissua sitten selvisi, että kaverimme tyttöystävä oli yhtä "innoissaan" tästä reissusta ja kylpylässä naureskelimmekin sille kun kumpikaan ei ollut kehdannut sanoa rehellistä mielipidettään. Kerrankin kun pojat järkkäsivät jotain tekemistä! :) Tosin reissun jälkeen sovittiin, että seuraavan kerran kun tehdään jotain yhdessä, niin pidetään kaikki vaatteet päällä ja elementti ei ole vesi. Tämän postauksen perusteella minusta saa taas todella ylitiönegatiivisen kuvan, mutta en ole vain ikinä tajunnut kylpylöiden funktiota. Eilenkin paikka oli aivan liian täynnä väkeä; minulla kävi varmaan kahdeksan eri lapsen varpaat suussa kun edes yritti vähän uida altaassa. Lisäksi altaassa lillui muutama käytetty laastari (yök!) sekä nuuskamälli (tuplayök!). Vaikka A yritti rauhoitella minua sanomalla, että altaassa on niin paljon klooria ettei siellä mikään bakteeri elä, niin silti voi yök. Meinasi nousta bakteerikammoisella karvat pahasti pystyyn. Toisaalta, vietimme vuonna 2008 juhannuksen Naantalin kylpylässä, joka oli taas aivan erilainen kokemus, sillä porukkaa oli kohtuudella ja allasosasto siisti. Vaikuttavat kummasti viihtyvyyteen :) 

Vitollakin on kylmä!

Tänään kävimme sitten isoäitini 85-vuotissynttäreillä syömässä hyvän ravintola-aterian jälkiruokineen. Kyllä muuten maistui! Jaksaa sitten taas huomenna syödä sitä arkiruokaa eväsrasiasta ja painaa pitkää päivää ylitöiden merkeissä. Sellaista se elämä on. Se sellainen elämä on vaan viime aikoina taas kerännyt mukavasti tummia pilviä taivaalle :( Yhden mainitakseni - A oli järkännyt meille jotain tekemistä maaliskuun ensimmäiseksi viikonlopuksi (ilman peruuttamisoikeutta enkä tiedä tarkalleen että mitä) ja tuli sitten vaan eilen puhetta, että olen yhden viikonlopun tänä keväänä työreissussa ja arvatkaa vaan mikä viikonloppu se on. Kun kummassakaan ei ole peruuttamisvaihtoehtoa, niin se tarkoittaa sitä että mä olen töissä ja A tekee sitä jotain yksin..Joo, en lotonnut tänä viikonloppuna kun on näyttänyt olevan taas niin huono arpaonni. 

Kaikesta huolimatta aurinkoista uutta viikkoa kaikille! Kummasti se vaan antaa uutta energiaa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)