tiistai 21. tammikuuta 2014

Haettua.

Hullulla on ajoittain halvat huvit! Tykkään nimittäin aina silloin tällöin seurailla millä hakusanoilla lukijat tai potentiaaliset sellaiset, eksyvät blogiini. Tässä viimeisimmät!

"Nannachica" - Jep, täällä kirjoitellaan osittain nimimerkin suojissa. Tuo Nanna juontaa juurensa pitkälle lapsuuteeni, jolloin toiseksi nuorin serkkuni oli todella nuorin ja vietin kaikkien serkkujeni kanssa paljon aikaa. Tämä nuorin serkku ei osannut sanoa oikeaa nimeäni, joten minusta tuli Nanna. Afrikassa taas olin ja olen Nana, koska kaksoiskonsonantti oli heille jotain ylitsepääsemättömän vaikeaa. Harva siellä edes tietää oikeaa nimeäni. Myös A kutsuu minua nykyään lähes pelkästään Nannaksi, silloin kuin ei käytä nimitystä "hullu akka". No ei vaan. 


"Valkoinen seinäkello" - Semmoinenkin meiltä löytyy! Ostin sen Stockmannilta kun olimme remontoineet ensimmäisen kotimme keittiön ja maalanneet seinät sinisenharmaiksi. Täällä kodissa tuo kello löytyy puolestaan olohuoneesta. 

"Hemmottelukosmetiikkaa" - Riippuu niin tilanteesta, että mikä on hemmottelukosmetiikkaa. Tykkään erityisen paljon hajuvesistä sekä vartalovoiteista, kiitos kuivaakin kuivemman ihoni. Mutta eikö kaikki kosmetiikka ole hemmottelua? :) 

  
"Hengityssuojain" - Asiaa, joku oli eksynyt tämänkin avulla blogiini! Liittyy siis läheisesti remontointiin ja ennen kaikkea portaiden remontointiin. Kyseinen suoja on kyllä pidemmän aikaa käytettynä aikas epämukava ja hiostava, mutta itseään tarvitsee suojella. 

"Ikea Expedit sohvapöytä" - Tämmöinenkin on meiltä löytynyt, tummassa sävyssä. Siihen tuli joulupaketointien aikaan liimailtua muutamat teipit ja kaatui siihen joskus steariiniäkin. Mutta opiskelijabudjetin hyvä pöytä. Vannoin kuitenkin, että meillehän ei tätä pöytää enää tule, mutta taitaapa sittenkin tulla kun en kerran saanut sitä Pentikin upeaa versiota. 

"Malarialääke Rumbabor" - Tämä lääke oli meillä käytössä viime Gambian reissulla ja taisin lupailla kertovani siitä kokemuksiani. Kyseessähän on suhteellisen uusi lääkevalmiste, jota otetaan matkan aikana kerran päivässä, mutta matkan jälkeen käyttöä jatketaan ainoastaan yhden viikon ajan, kun taas esim. Lariamia pitää syödä vielä kuukauden päivät matkan jälkeen. En katsonut tämän lääkevalmisteen lääkepitoisuuksia, ts. kuinka tuju valmiste on kyseessä, mutta vatsani reagoi tähän hieman. Ei kuitenkaan niin, että se oli haitannut menoa matkalla. Mutta herkkävatsaisille suosittelisin siltikin ehkä ennemmin Doximyciniä, joka on todella hyvin siedetty lääke. Rumbabor on myös huomattavasti kalliimpi kuin esim. Lariam tai Doximycin (toki sitä tarvitsee myös vähemmän)


"Minkä värinen matto vaalealle lattialle" - Meillä on tällä hetkellä makuuhuoneen vaalealla lattialla vaaleat matot, sillä niiden ei ole tarkoituskaan korostua. Mutta toisaalta jossain tapauksessa tummat matot vaalealla lattialla voisivat tuoda kivaa kontrastia :) Kun saisikin aikaiseksi hommattua mattoja, esim. alakerrassa on tällä hetkellä tasan yksi matto ja kylmät lattiat. Ei hyvä. 

"Mistä saa juoksulenkkareita osamaksulla?" - Haha, tämä oli hyvä! Olen eläessäni ostanut tasan yhdet juoksulenkkarit ja nekin tuli maksettua jotenkin muuten kuin osamaksulla. :D


Nanna 19w. 

"Protaras" - Piti ihan hetken aikaa miettiä, että missäs tämä paikka olikaan. Mutta jos oikein muistan, niin Kyproksella. Ei ollut mun paikkani enkä lähtisi enää uudestaan. Elokuussa 90% turisteista oli brittejä; oli pubia, oli olutta, oli punaista nahkaa ja jalkapalloa. Jos vielä olisi satanut vettä, niin en olisi tiennyt ollaanko Kyproksella vai Lontoossa. 

Kuvituksena sekalaisia kuvia. 

8 kommenttia:

 1. Hahah, hauskoja hakusanoja kyllä, ei ehkä ekana sun blogista tule mieleen hengityssuojain tai osamaksulenkkarit, mutta näköjään niistäkin on sitten jotain juttua ollut :D Myönnän että itse olen ainakin joskus kirjoittanut tuon Nannachican Googleen jotta löydän tänne helposti ja nopeasti. Google kun aukeaa mulla suoraan aloitussivuksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mäkin kyllä vähän ihmettelin etenkin noita osamaksulenkkareita mutta näin se internet näemmä toimii :) Jännä että useampi teistä hakee mun blogia nimimerkkini avulla eikä suoraan blogin nimellä. Onneksi molemmilla löytää perille :)

   Poista
 2. Oletpa eri näköinen tuossa viimoisessa kuvassa :) Täytyy noista hakusanoista myöntää että nanna chica tulee ekana googletettua munkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, niin nuori ja tummatukkainen. Kummasti se hiustenvärikin vaikuttaa! :)

   Poista
 3. Hahhaah, hauskoja juttuja, nauroin täällä ääneen! :D On kyllä huvittavaa katsoa aina että millä ihme hakusanoilla jotkut tiensä löytääkään omaan blogiin. Pitääpä tarkistaa pitkästä aikaa itsekin että mitä ylläreitä sieltä löytyy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kerro sitten mullekin että millä hakusanoilla sun blogiin löydetään. Veikkaan että ainakin yksi on jotain kasvisruokaan liittyvää :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)