sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Kaksi tuoksuvaa uutuutta.

Ennen lomalle lähtöä oli sen verran kiireistä arkea jälleen kerran, etten ehtinyt edes tutustua Airshoppenin valikoimaan! Koska lentomme lähti täältä Suomesta hyvin varhain Itsenäisyyspäivän aamuna, olivat lähes kaikki lentokentän myymälät suljettuja. Perinteinen tax-free sattui kuitenkin olemaan auki ja kävimme äidin kanssa tuoksuttelemassa ihania hajuvesiä. Äiti ihastui mm. Hugo Bossin uutuuteen Boss Jour Pour Femme. Itse taas löysin ikisuokkini Victor & Rolf Flower Bomb-tuoksun. 
 
Lähes kahdeksan tunnin lentomatkalla oli kuitenkin hyvin aikaa selata Airshoppenin kuvastoa ja iloksemme huomattiin, että nuo edellä mainitut tuoksut sai sieltä nyt todella edullisesti (lähes 30€ edullisemmin kuin mitä saisi "maista"). Niinpä tilasimme ne. Olen jo varmaan pari vuotta haaveillut ostavani tuon Flower Bomb-tuoksun, sillä se on aivan ihana, mutta enpä ole raaskinnut. Tiedänkin, etten tule ihan heti siihen kyllästymään! Ajattelin myös hakea sekä itselleni että äidilleni Kicksistä huulipunahylsyä muistuttavat hajuvesipullot, joihin saa siis laitettua isommasta pullosta tuoksua. Näin voimme myös vaihtaa päikseen noita tuoksuja! 


Matkalla huomasin myös kuinka käyttämäni porkkanaöljy helli taas niin kuivaa talvi-ihoani. Toki auringolla ja suolaisella merivedellä saattoi olla myös jotain tekemistä tuon ihon hyvinvoinnin suhteen, mutta kyllä tuo öljykin pehmensi ihoani kummasti! Nyt kun sen saman pehmeyden saisi vielä säilytettyä täällä kotonakin! Hankinkin nyt kokeiluun Body Shopista Chocomania-sarjan Beautifying öljyä. Aikamoista läträämistähän tuo öljyn laittaminen iholle on, mutta tykkään kovasti pehmeystä jonka se saa iholla aikaan. Ostamani pullo ei ole kuitenkaan kovinkaan iso (100 ml), joten voi olla että tämän loppuessa hommaan kokeiluun jonkin toisen öljyn. Onko joku muu käyttänyt vartaloöljyä ihonsa kosteuttamiseen?  

2 kommenttia:

  1. Mullakin alkaisi olemaan ajankohtaista ostaa joku uusi hajuvesi. Mulle käy aina niin, että löydän jonkun yhden hyvän tuoksun johon tykästyn niin paljon että käytän vain sitä niin kauan kuin se loppuu, ja sitten vaihdan johonkin uuteen. Nyt mun Dieselin Fuel for Life on ihan lopussa, joten ehkäpä tammikuussa voisin vaihtaa johonkin ihan uuteen, koska sillon ollaan menossa laivalle niin siellä pääsisi TaxFreestä valitsemaan vähän halvemmalla... Pitääpä käydä haistelemassa millainen tuo sun ostama tuoksu on :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toisaalta kun käytät yhden hajuveden suoriltaan loppuun niin se ei pääse ainakaan pilaantumaan tai jää käyttämättä :) Laivalta saa tosi halvalla kanssa kosmetiikkaa joten kannattaa ehdottomasti hyödyntää tuo tilaisuus :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)