maanantai 2. joulukuuta 2013

Joulutunnelmaa.

Pikkuhiljaa olen alkanut laittaa kotiimme hieman joulutunnelmaa :) Ensimmäiset jouluvalot laitettiin ulos jo hyvissä ajoin marraskuun puolessa välissä - oli niin kivaa päästä koristelemaan omaa pihaa! Se tuntuu kuitenkin niin erilaiselta kuin pelkkä parveke. 
 
Vaikka tykkäänkin koristella kotia joulua varten, en ole kuitenkaan mikään joulukoristehysteerikko. Meille ei esimerkiksi ilmesty ikkunoihin jouluverhoja ja koristetyynyihin jouluaiheisia päällisiä. Olen aina ollut sitä mieltä, että se joulukuusi on se must juttu - se tuo joulutunnelman kotiin! Muutamana jouluna meillä oli eläinten vuoksi muovikuusi, mutta tänä vuonna hankitaan ihan oikea kuusi ja toivottavasti vielä mökin metsästä. Olen kyllä siitä positiivisesti yllättynyt kuinka kiva se muovikuusi oli myös, mutta siitä puuttuu kuitenkin aina se oikea kuusen tuoksu! 
 
Tässäpä hieman tunnelmakuvia meidän kodista: 
 
 
Nämä jouluaiheiset tekstiilit saatiin eilen! 
 
 
Tontut takan reunalla 
 
Joulua tulemme sitten viettämään porukalla täällä meidän luona - saa nähdä minkälainen jouluperinne tästä muotoutuu! Tosin tiedän, että haluan jossain vaiheessa taas viettää joulun ulkomaillakin, oli sekin nimittäin sen verran mukava kokemus! En ole myöskään ollut näin aikuisiällä joulua viettämässä pohjoisempana Suomessa. 
 
 
Kimalletta & valoa olohuoneessa
 
 
Ehkä sitä tulee vielä muutamia pieniä joulukoristeita hommattua, mutta kuten todettua meillä kyllä näiden koristeluiden kanssa pätee vanha viisaus less is more. Vaikka nyt voisi keräillä autotallin täyteen joulukoristeita, niin kiitos ei. Meidän joulutunnelma koostuu lukuisista kynttilöistä, joulukukkasista (tykkään ja paljon!), ensimmäisistä oman kodin saunassa nautituista löylyistä sekä hyvästä seurasta ja ruuasta :) 

2 kommenttia:

 1. Meilläkin ikkunassa jo jouluvalot ja parit muut valot koristeena sisällä. Muuta ei vielä ole, enkä tiedä millon ehtisin niitä edes laittaa :D Ehkä jouluaattona :D

  Kivalta näyttää teillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo vähän sama täällä, ennen reissua ehti vähän laittaa joulua mutta seuraavan kerran sitten ehkä tosiaan aattona! :D Kiitti Reetta!

   Poista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)