perjantai 27. joulukuuta 2013

Joulu takana.

Nyt on vietetty ensimmäinen joulu täällä uudessa kodissa ja oli kyllä mukavaa juhlia sitä porukalla :) Aattona täällä riitti niin paljon vilskettä, että jouduttiin tiputtamaan sisälämpötilaa, ettei olisi tarvinnut ihan hikihatussa sentään juhlia. Mun tekemät laatikotkin saivat kehuja ja itse tykkäsin kovasti jälkiruokana olleesta piparkakkujäädykkeestä, jossa oli mm. rommirusinarahkaa makua antamassa. 

Mutta voi sentään kuin laiskasti oltiinkaan tuo kolme päivää. Vettä on satanut yötäpäivää eikä ole tullut ulkoiltua paljon pakollista enempää. Onhan se toki hyvä välillä ihan olla vaan, mutta kolme päivää. Eilen oli jo pakko pestä pyykkiäkin, että sai edes jotain tekemistä. Tänään mulla olikin sitten taas jo normaali työpäivä, jonka ansiosta tuntuu ihan maanantailta. 

Sain tosi ihania lahjojakin, vaikka ne eivät siinä joulussa enää se pääasia olekaan. Kerroin aiemmin marraskuussa, että hain jo yhden joululahjan, joka oli siis lahja A:lta minulle. Päästin hänet kerrankin helpolla. Eteeni sattui nimittäin osumaan erittäin hyväkuntoinen, käytetty Longchampin laukku, jollaista olen jo kauan halunnut, mutta jostain kumman syystä ei ole koskaan ollut ylimääräistä niin paljoa. No nyt sen sain sitten ja kuinka siitä pidänkään :) Sopii hyvin yhteen myös talvitakkini kanssa. Lisäksi satuin saamaan isovanhemmiltani lahjaksi Stradivariuksen samaa sävymaailmaa olevan lompakon. Sopivat kyllä niin hyvin yhteen! Ja huomenna taas vapaata! :D Tosin olen ajatellut ryhdistäytyä ja ehkä yritän jatkaa porrasremonttia. Uutta saunaakin voisi yrittää kuvailla, joka tosin on helpommin sanottu kuin tehty, sillä siellä ei ole vielä valoja. Yhä vieläkin tuntuu niin hassulta, ettei vapaiden jälkeen tarvitse enää palata koulunpenkille raatamaan. Minulla tulee olemaan alkuvuodesta enemmän kuin riittävästi töitä, mutta silti se on ihan eriasia kuin puurtaa niiden kouluhommien parissa. Jaksan vieläkin olla kiitollinen kaikista näistä ihanista vapaista, jotka saa hyvällä omallatunnolla pitää ihan oikeina vapaina! :)

6 kommenttia:

 1. Vau, laukku on ihana! Hahaa, mäkin pesin jo eilen pyykkiä. Siksi että en jaksa olla paikoillani ja siksi, että en ehdi muuten pestä taas vähään aikaa. Tänään alkoi taas työputki 4 päivää ja 48h töitä, onneksi sitten on taas vapaata, mutta olis tuo opinnäytetyö tässä vielä tekeillä ja muutamat vikat kurssit.. :D Niitä oikeita vapaita odotellessa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ollut sitten ainoa joka aloitti arkityöt jo eilen! :D Vau sulla on sitten aikamoinen työputki edessä. Muistan kyllä tuon ajanjakson jolloin piti revetä joka suuntaan ja vähän väliä meinasi olla huono omatunto kun mihinkään ei ehtinyt panostaa täysillä. Onneks sullakin taitaa jo loppusuora häämöttää koulun kanssa, pääset sitten nauttimaan oikeista vapaista! Tsemppiä kovasti! :)

   Poista
 2. Kivaa kuulla että teillä oli mukava joulu, ekaa kertaa siellä omassa talossa :) Jouluna rentoutuminen ja tekemättömyys onnistuu siinä mielessä normaalia helpommin, kun tietää että suurin osa muista ihmisistäkään ei tee mitään :) Voi vain olla kun kaikki muutkin on. Eli aikamoista löysäilyä on ollut kolme edellistä päivää täälläkin päässä, ja tänäänkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kun ei voinut oikein edes ulkoilla tuon tylsän ilman takia niin on tullut kyllä vetelehdittyä ihan uskomattoman paljon :D No jaksaapa sitten ensi vuonna taas painaa töissä. Toivottavasti teilläkin oli kiva joulu! :)

   Poista
 3. Ihana tuo laukku ! Aivan täydellisen värinenkin. Minusta tänään on ollut ihan sunnuntai - en kyllä tiedä miksi. Mutta osaan samaistua tuohon ajatukseesi, että ihanaa kun saa vaan olla vapaa päivinä vapaalla. Ei opiskeluaikana sellaisia mahdollisuuksia paljon ollut, ainakaan hyvällä omalla tunnolla :) Ollaan kuitenkin ansaittu tää vapailu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Ansku! :) Kivaa kun säkin pääset nyt nauttimaan näistä oikeista vapaista kun olet valmistunut! :) Onnea vielä paljon!

   Poista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)