sunnuntai 15. joulukuuta 2013

I've still sand in my shoes.

Moikka ja terveisiä Gambiasta!

Palattiin lauantaiaamuna viiden aikoihin reissusta ja kyllä tässä muutama päivä menee aika pää pyörällä. Niin paljon kaikkea ihanaa taas koettiin ja nähtiin. Ehkä olikin ainoastaan hyvä asia, etten odottanut matkaa kuin hullu, sillä ei ollut mitään paineita loman suhteen vaan kaikki sujui tosi hyvin. 


Menomatkalla tuli käytyä Portugalissakin, kun koneemme joutui tekemään odottamattoman välilaskun Farossa, sillä koneen vessat olivat täynnä. Tämä tiesi yli tunnin myöhästymistä ja lisää odotusta niin meille kuin pojillekin, jotka olivat meitä Banjulin kentällä vastassa. Oli kyllä niin kaiken sen lähes vuoden odottamisen arvoista kun vihdoin näki kolmet tutut kasvot lentokentällä. Huh huh, vieläkin menee kylmät väreet kun tuota ajattelen...Hassuinta oli, että kaikki tuntui alusta asti heti niin luontevalta, ihan kuin en olisi ollut poissa kuin viikon.  Myös ilmastoon totuin taas samantien, ainoastaan ensimmäisenä iltana hiki valui syödessäkin :) Myöskään iho ei palanut olkapäitä lukuunottamatta, vaikka siis käytin pelkästään öljyä ihon "suojaamiseen". Kyllä se kolme kuukautta taisi tehdä tehtävänsä. 
Kaiken kaikkiaan reissu oli siis paljon paljon ihanampi kuin olisi koskaan osannut kuvitella! Nähtiin monta vanhaa ja uutta tuttua sekä käytiin ainoastaan uusissa paikoissa, kuten James Islandilla ja Makasutussa, joista kirjoittelin hieman jo aiemmin. Etenkin tuo James Island oli kyllä kaikessa karmeudessaan upea ja koskettava paikka. Kävimme tietysti tapaamassa myös pikku-Mohammedia, joka ei ollut enää todellakaan vauva, vaan vilkas taapero. Harmi vain, että hän oli tälläkin kertaa kipeä, mutta onneksi klinikkareissulla ettei häntä vaivaa mikään tavallista flunssaa pahempi. Kirjoittelen toivottavasti ensi viikolla lisää reissusta kuvien kera (ja niitähän riittää!). Huomenna kuitenkin suuntaan taas työreissuun, jossa hujahtaa puolet viikosta. Saa nähdä mitä töistä oikein tulee, kun ajatukset ovat vieläkin yli 6000 kilometrin päässä...

2 kommenttia:

  1. Oi ihanaa, jään innolla odottamaan lisää kuvia ja juttuja! Teillä oli varmasti ihan mieletön loma :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli joo kyllä ihan mieletön loma ja tuli ennen kaikkea niin tarpeeseen! Oli ihanaa nähdä kaikki vanhat tutut!!

      Poista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)