maanantai 4. marraskuuta 2013

Sohvapöytää vailla.

Löysin niin uskomattoman ihanan sohvapöydän, että se ansaitsee oman postauksensa!

Yksi erittäin hyvä juttu, mikä meillä on tässä pienessä kaveripiirissä on, että meillä kiertää huonekalut välillä aika tiuhaankin. Meidän ensimmäisen yhteisen kodin sohvapöytä on nyt yhdellä kaverilla ja häneltä saimme sen sijaan TV-tason alakertaan. Pientä "hyväntekeväisyyttäkin" on tullut tehtyä, sillä edellinen sohvapöytämme jäi kaverimme asuntoon, jossa ehdimme sen muutaman kuukauden asua. Se oli tosiaan se Ikean viidentoista euron pöytä ;)
Ainoa että me ollaan nyt täysin ilman sohvapöytää ja kuten aiemmin kerroinkin pöydän virkaa toimittaa tällä hetkellä remonttijakkara. Ja ihan näin välihuomatuksena lähinnä itselle, että kannattaa lopettaa se sipsien mussutus sohvalla kun sille kulholle ei ole tosiaan laskutilaa..kaadoin nimittäin eilen kulhollisen sipsejä sohvalle eikä niitä ollut kyllä niin mukavaa nyppiä siitä pois...tumpelo mikä tumpelo.

Kovin kauaa en ehtinyt etsiä sohvapöytää netin loputtomalta tuntuvasta valikoimasta, kunnes itse asiassa Googlen-kuvahaun kautta päädyin Pentikin sivuille, josta löysin heidän Bistro-nimisen sohvapöydän. Hintaa tiirailin kurkkien, sillä Pentikin tuotteet - huonekaluista nyt puhumattakaan - eivät ole kovin edullisia. Yllätyksekseni kuitenkin huomasin, että sohvapöytä oli varsin kohtuuhintainen, etenkin kun etsin nyt pöytää joka tulisi olemaan käytössä niin pitkään kuin mahdollista. Väistämättäkin oikea puu maksaa enemmän kuin lastulevy! Kyseessä on valkoiseksi maalattu mäntypöytä, jolla on painoa kunnioitettavat 29,4 kg. Siinä saisi bokserikin riehua pöydän ympärillä niin paljon kuin jaksaisi ilman, että tarvitsisi pelätä pöydän kaatumista. Sekään kun ei ole ollut kaukana ajoittain...


Näyttäisi niin hyvältä meidän tumman olohuoneen lattian päällä! 

Harmi, etten saanut teille parempaa havainnollistamiskuvaa Pentikin nettisivuilta (tämän kuvan olen klikannut jo aiemmin itselleni talteen!). Pöydän tietoja ei nimittäin löydy enää heidän nettisivuiltaan ja arvatkaa vaan kuka hätähousu ehti jo lähettää sinne sähköpostia, että saahan tätä pöytää vielä saahan. No saa! Sain onnekseni listan Pentikin myymälöistä, jotka tätä pöytää myyvät. 

Tämä ihanuus taitaa päätyä mun joululahjalistalle niiden öljykanistereiden sekaan, vaikka kummatkaan eivät kyllä sinne kuusen alle mahdu! 

Kuva lainattu.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)