keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Sisustuskutsuille!

Sain ensimmäistä kertaa elämässäni kutsun sisustuskutsuille, jotka ovat tulevana sunnuntaina! Voi kuinka mukavaa!

Ja mikä parasta kutsut ovat melkein naapurissamme, talomme entisten omistajien luona. Pidämme heihin vieläkin yhteyttä ja olinkin erittäin iloinen kun sain myös kutsun tuonne sisustuskutsuille :) Meillä naisilla kun sattuu olemaan aika samanlainen sisustusmaku ja jo talokauppojen yhteydessä vaihdettiin hyviä vinkkejä! Miesten ilmeet olivat kyllä aika näkemisenarvoiset "ette oo tosissanne...". 
Kutsuilla esitellään ja myydään Perfect Home-tuotemerkin tuotteita. En ollut tuosta aiemmin kuullutkaan ja onhan sitä katalogia tullutkin selailtua muutamaan otteeseen! Tyyli noissa tuotteissa on kyllä aika pitkälti sitä samaa mitä haluan myös tänne meidänkin kotiin. Aiempi suht pelkistetty tyyli on nyt saanut hieman lisämaustetta "Country House"-tyylistä eli sisustuksesta löytyy kaikkea tunnelmallista; lampaantaljoja, tyynyjä, vilttejä, kauniita verhoja jne. Eipä tällaisen 50-luvun talon tunnelmaan välttämättä sopisikaan ihan pelkistetty tyyli, ainakaan meille! Toisaalta en myöskään halua änkeä kotia täyteen kaikenlaisia sisustustuotteita, sillä tykätään molemmat siitä että on väljää! Näiden lukuisten muuttojen jälkeen meillä ei kyllä sitä ylimääräistä tavaraa kyllä oikeastaan löydykään, mihin olen tosi tyytyväinen. 

Tässäpä muutamia (ei todellakaan kaikkia!) suosikkejani: 


Nuo upeat kynttilänjalat sopisivat hyvin esimerkiksi meidän ruokailutilan lipastojen päälle, tuomaan hieman lisäryhtiä! Nuo ovat kyllä niin ihanan massiiviset! Tuossa oikeanpuoleisessa kuvassa on taas todella kaunis kattaus; mikään ei ole liian vimpan päälle ja astiasto on kaunis. Pitäisi jossain välissä hommata itsellekin tuollaisia kankaisia lautasliinoja, ne olisivat mukavaa vaihtelua paperisille! 


Kuten tuohon kuvaan jo kirjoittelinkin, niin nuo vasemmassa kuvassa olevat tuikkukupit sekä tuo maljakko ihanine valkoisine ruusuineen sopisi niin hyvin meidän tulevalle sohvapöydälle. Saa nähdä kauanko saadaan siitä vielä haaveilla, mutta tuleepa ainakin tehtyä viikonloppuna taas reippaasti töitä! ;) Tuossa oikeanpuoleisessa kuvassa ihastuin taas noihin upeisiin kehyksiin; tuollaiset kun löytäisin jostain (siis vaikka vain runkona), niin voisin itse tuunailla niitä! Ai että :) 

Kuvat lainattu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)