lauantai 23. marraskuuta 2013

No niisk.

Kyllä meinaa suoraan sanottuna ketuttaa! Elokuusta lähtien on ollut vaikka mitä flunssaa ja kuumetta liikkeellä ja olen onnistunut välttämään ne kaikki leikiten, mutta nyt se flunssa sitten iski kun A sen kotiin kantoi...

Yleensä kun tuntuu vähänkään siltä, että nyt iskee flunssa, niin otan kikkakolmoset käyttöön, joihin kuuluu mm. Frantsilan Kylmänroppi-tipat. Niihin pätee juurikin se sanonta: mikä ei tapa, niin se vahvistaa! Sen verran järkyttäviltä nuo veteen sekoitettavat tipat maistuvat. Mutta ovatpa toimineet niin lukemattomia kertoja! Olisin niitä ottanut nytkin ajoissa, mutta enpä tiennyt että oli flunssa iskemässä. Jatkoin nimittäin torstaina töiden jälkeen porrasremonttia eli hioin käsin sitä karvaa pois. Kokeilimme myös rälläkkää ja siihen laitettua harjaa, mutta eipä toiminut. Sain vain palohälyttimet soimaan ;) Näistä kaikista kokeiluista johtuen olivat kaikki röörit aivan täynnä hiontapölyä ja pää raskaan tuntuinen (käytän hengityssuojaa, mutta siitä huolimatta). No flunssahan sieltä oli iskemässä...

Onni onnettomuudessa, että se flunssa iski nyt, sillä se ehtii luultavasti kadota ennen matkalle lähtöä! Johon on enää muuten 9 työherätystä! Siitä ikimuistoinen loma muuten, että se on myös ihka ensimmäinen palkallinen lomani. 25-vuotiaaksi sitä piti elää ennen kuin saa senkin kokea! Alun perin oli tarkoitus, että lähden Helsinkiin viides päivä ja siitä sitten lentokentälle itsenäisyyspäivän aamuna. No ehtihän siihen tulla samaan syssyyn vielä kahden päivän työreissukin eli lähden Helsinkiin jo viikon alussa. Tulee oltua pois kotoa puolitoista viikkoa, kunnon reissaamista siis tiedossa! 


Pojat tuolla asentaa meidän makuuhuoneessa tällä hetkellä laminaattia, vihdoinkin! Siitä tulee kyllä upea! Laittelen varmaan heti jo huomenna ennen ja jälkeen kuvia :) Tänään on myös ensimmäistä kertaa lämpiämässä palju, jännää! Näyttää ottavan muutaman tunnin aikaa ennen kuin vesi on tarpeeksi lämmintä. Voipi olla, että tämä nuhanenä jää tällä kertaa rannalle ruikuttamaan ja antaa poikien ensin koeistua paljun. Uutena vuotena se lämpiää sitten seuraavan kerran, jollei jo jouluna innostuta sitä lämmittämään! 

Pientä vipinää siis ilmassa, mutta ollaan jo ehditty aloittaa joululahjaostoksetkin, mikä on erittäin hyvä juttu! Mulla tulee nimittäin olemaan matkankin jälkeen vähintään yksi työreissu, joten joulu pitää taas järkkäillä kasaan muutamassa hassussa päivässä. Joulun menuuta ajattelin suunnitella lentokoneessa ja onneksi A:n äiti tulee meille leipomaan pipareita mun kanssa. On se hassua miten ennen on pystynyt pyörittämään ihan järkyttävää oranpyöräarkea, kun nyt tuntuu olevan tarpeeksi työ, työreissut, koti ja joulu. En silti valita, tämä "kiire" on ihan mukavaa, riittääpä ainakin tekemistä!

Niin ja muuttuu meillä elämä tuossa joulukuun alussa hieman muutenkin; musta tulee nimittäin johtajan avovaimo :) Saa nähdä näkyykö herraa sitten enää kotona, mutta enpä voisi olla toisesta ylpeämpi! Mä olen jänskättänyt tätä asiaa enemmän kuin A itse! Ihan uskomattoman upeaa, varsinkin kun tietää mikä on nykyinen työllisyystilanne.        

Nyt mä meen leipomaan pojille joulutorttuja! Toinen satsi jo tänä vuonna!       

4 kommenttia:

 1. Ota sinkkiä 15mg ainakin 5x pv sillä kyllä flunssa taittuu.
  Mukavaa työ- ja vapaa-ajan reissua.
  -päivi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun jätit pitkästä aikaa viestiä Päivi! :) Ja kiitos vinkistä, tuota täytyy kyllä ehdottomasti kokeilla, viimeistään seuraavan flunssan kohdalla.

   Poista
 2. Pikaista paranemista! Eiköhän se flunssa ehdi mennä ohi ennen teidän matkaa, toivotaan!
  Wau, teillä on kyllä kivoja juttuja meneillään :) Toi palju kuulostaa niiiiin houkuttelevalta. Ja toi A:n työjuttu, hienoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Hanna <3 Joo nyt on ollut kaikkia kivoja juttuja tässä :) Ja kyllä tästä "aikuisten elämästä" vaan nauttii niin paljon. Jaksan olla joka päivä kiitollinen että nyt ovat koulut takana ja saa elää :) Tsemppiä sulle kovasti viimeisiin loppurutistuksiin! Mä niin jo odotan sun juhlia :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)