keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Etana-haaveilua ja promootio.

Heippa taas täältä väsymyksen keskeltä! Enää vähän reilu viikko lomaan ja reissuun! Nyt todellakin lasketaan jo melkein tunteja! Taidan odottaa yhtä paljon itse lomaakin kuin reissua :)
 
Tosin kuka käskee väsyttää itseään näillä kaikilla tosi "tarpeellisilla" puuhilla, kuten esim. joulukorttien askartelulla. Sitten kun vielä iteljoonit menevät lakkoon, niin siihen jää kasa joulukortteja pöydälle. Voi olla, etten kirjoittakaan niihin mitään "onnellista uutta vuotta 2014" tekstiä, jotta niitä kortteja voi tarvittaessa hyödyntää ensi vuonnakin ;) Tosin silloin korttien aihe alkaa olla jo vähän menneen talven lumia...
 
Ylihuomenna olisi ne työpaikan pikkujoulutkin! Tässä aiemmassa postauksessa haaveilin uudesta pikkujouluasusta ja itse asiassa tilasinkin Vilasta pari uutta vaatetta, mutta ne lähtivät sitten palautuksessa takaisin - en vaan yhtään yhtään tykännyt niistä! Muutenkin ovat nämä prioriteetit olleet erilaisia tässä viime aikoina eli mielellään sitä laittaa tätä kotiaan. Tänä vuonna saan itse asiassa ensi kertaa joululahjaksi tavaran, joka on käytetty, mutta eipä haittaa niin yhtään! Hankin itse asiassa koko lahjan itse, mutta A saa paketoida sen hienosti. Hän hoitaa muutenkin meillä tuon paketoinnin, multa on jäänyt paketointigeeni saamatta kun niitä on joskus jaettu. Prisman muovikassikin on parempi vaihtoehto lahjan kääreeksi kuin mun tekemä paketti :D 
 
Otsikon mukaisesti on taas etanoista haaveiltu! En tiedä alkaako tämä kohta olla jo säälittävää :) Bongattiin Stockan nettikaupastakin etanapannut, joita ajattelin toivoa joululahjaksi. Itse asiassa käytiin tänään Stockalla astiaostoksilla ja meidän piti ostaa nuo pannutkin, mutta se sitten unohtui kun kassalla oli kauheat jonot ja piti stressata riittääkö parkkiaika. Mutta nyt voin toivoa niitä hyvin joululahjaksi, koska ei ehdittäisi kuitenkaan herkutella kotona tehdyillä etanoilla ennen joulua. Stockalta ostettiin tänään tusina uusia juomalaseja, kun meillä ei ole niitä tarpeeksi ja jokaista mallia on aina sen ärsyttävät neljä kappaletta. Tykästyttiin hieman kulmikkaisiin laseihin ja hintakaan ei ollut paha mun mielestä (1,90/kpl). Nyt on sitten uutta vuotta ajatellenkin tarpeeksi laseja, vaikka onhan meillä baarissa myös aidot olutlasit (mun aarre!!) 


Sain viime viikolla postia yliopistolta! Luulin, ettei yliopisto järjestä minkäänlaista valmistujaistapahtumaa, mutta niin sieltä vain tuli kutsu valmistujaisiin, jotka olisivat 5.-7.6, siis ensi vuonna! On ainakin kutsu lähetetty hyvissä ajoin! Ja koko viikonlopun mittaiset juhlat! Oli todella houkutteleva ajatus siihen asti kunnes näin hinnan; 250 euroa per henkilö. Saa olla aikamoiset juhlat! :D Totesinkin A:lle, että mikseivät voineet kertoa näistä juhlista jo fuksivuonna, niin olisi osannut säästää ajoissa! Toisaalta olisi niin mukavaa mennä noihin juhliin ja saada laakerinlehtiseppele päähänsä, mutta en vaan pysty perustelemaan tuota hintaa itselleni. Ehkä se johtuu osakseen myös siitä, että mulla oli jo upeat valmistujaiset enkä tuskin tarvitse toisia. Sitä paitsi mun juhlissa ruokittiin 25 henkeä tuolla samalla summalla :D 
 
Huomenna pitäisi sitten töiden jälkeen aloittaa pakkaaminen! Mun matkalaukun pitää olla nimittäin pakattuna jo sunnuntaina, sillä isäni tulee meille kylään ja ottaa laukkuni sitten mukaansa, niin mun ei tarvitse raahata sitä junassa kaikkien työtavaroiden lisäksi. No eipä viikoksi tarvitse kyllä paljon muuta ottaa mukaansa kuin bikinit ja porkkanaöljyä. Otan myös mun Afrikka-mekkoja mukaan ja voisinkin ottaa niistä kuvia tänne blogiinkin pakkailun lomassa. On se jännä miten niin yksinkertainen vaate saattoi olla niin paras! En ole ikänä tykännyt hameista tai mekoista, mutta tuolla en olisi muuta osannutkaan pitää. Sitä paitsi oli ihan hassua, että paikalliset miehetkin kuulemma tykkäsivät näistä mekoista naisten päällä :) 

Vielä pitäisi viikonloppuna käydä ostamassa joku kiva lelu yksivuotiaalle. Ihan uskomatonta, että näen Mohammedin reilun viikon päästä. Onneksi olen kuullut hänen kuulumisiaan aina M:n kautta, joka käy häntä säännöllisesti katsomassa. Poikahan täytti tässä kuussa vuoden ja on kuulemma ihan päivistä kiinni milloin hän oppii kävelemään. Toivottavasti nähdään kun hän ottaa ensiaskeleitaan! Niin ihanaa, että kaikkien karmeiden kokemustn jälkeen kaikki kääntyi hyväksi ja hänestä on nyt kasvamassa iso ja vahva poika. 

Kuva lainattu.

6 kommenttia:

 1. Hih, repesin tolle paketointi-jutulle :D Voisin kuvitella että juuri sä olisit hyvä paketoimaan! Mun mielestä paketointi on parasta. Tarjoudun aina paketoimaan kaikkien muidenkin lahjat ja oikein petyn sitten kun kaikki on jo paketoitu. Se paperin kääriminen ja taittelu ja teippaus ja nauhan kihartaminen on ihanaa! Puhumattakaan siitä kun pääsee valitsemaan että mitä joulupapereita ostaisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo en todellakaan oo hyvä paketoimaan :D Ärsyttää kun se paperi menee aina ruttuun tai repeilee. Siinä vaiheessa käyn ostamassa yleensä lahjakassin ja laitan sinne tavarat :D Saat kyllä joku joulu tulla paketoimaan munkin lahjat ;)

   Poista
 2. Mullekin tuli toi kutsu promootioon. Ja samoja ajatuksia herätti, ensin oli sellanen olo että wau, tietenkin menen, kunnes näin sen hinnan… Taitaapa jäädä siis väliin, hieman on suolainen toi 250e...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä kuulla että en oo ainoa jonka mielestä tuo on suolainen hinta! Ajattelinkin kysyä sua että ootko menossa kun ajattelin että varmaan sait kanssa kutsun :) Harmi sinänsä että tilaisuudesta on tehty noin hintava.

   Poista
 3. Niinpä, promootion hinta on ihan järkyttävä. Ja plus siihen päälle ne kulut iltapuvuista, joita pitää olla naisilla ainakin kaksi erilaista (valkoinen pitkähihainen ja värillinen...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ehtinyt edes vielä pukukoodiin tutustua mutta jos se on oikeasti tuollainen kuin kuvaat, niin eipä tarvitse kyllä kahta kertaa miettiä että meneekö vaiko ei. Aika ryöstöä! :D

   Poista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)