keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Viime vuoden mallistosta.

Viime vuoden Riviera Maisonin mallistosta löytyi jotain aivan ihanaa meidän kotiin ja vieläpä second handina!

Tajusinpa nimittäin tuossa yhtenä iltana, että sisustustavaroita voi ostaa aivan hyvin myös second handina, sillä harvoinpa ne altistuvat kovalle kulutukselle. Ahkerimmat sisustajat seuraavat myös vuosittaisia mallistoja, joten uudehkoihinkin tuotteisiin voi törmätä :) Niinpä selasin huuto.netin Riviera Maison valikoimaa ja löysin sieltä aivan upean ovikranssin. Harmi vain, että tuo kranssi oli osa suurempaa sisustuspakettia enkä olisi halunnut kuin ainoastaan juuri tuon kranssin. No huutoaikakin ehti kyllä jo loppua ennen kuin sitä tajusinkaan. Satuin sitten katsomaan myyjän kohteet uudestaan toissapäivänä ja nythän siellä oli tuo ihana kranssi myytävänä ihan yksinään. Koska kyseessä oli osta heti-tuote, en kyllä miettinyt kahta kertaa - niin hyvin tuo kranssi tulee sopimaan meidän ulko-oveen! Vai mitä te tykkäätte? 
A: Mikäs glitter-linnunpesä tää on? Miehet...

Tänä vuonna minulla on kolme joululahjatoivetta (mitä ne on?) ja yksi niistä on ehdottomasti Riviera Maisonin sisustustuotteet. Jottei menisi ihan hömpöttelyksi, niin toinen kolmesta toiveesta on öljykanisteri kuusen alla ;) Vanhan talon ikäviä puolia. Mutta hei, nyt meillä on liiterissä polttopuita, päästään testaamaan takkaa!

6 kommenttia:

 1. Sano sille, että ajattelit varpustenkin tarvitsevan vähän jouluista tunnelmaa pimeään talveen. :) Hyvä löytö muuten!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se kyllä on! Kiitos, täytyy ottaa tuosta sitten vielä kuva kun se on ovessa asti :)

   Poista
 2. Ihana kranssi! Heh, repesin tolle A:n kommentille :D

  Voi vitsi miten kivasti muuten saattekaan laitettua nyt joulukoristeita, sisälle ja pihalle, nyt kun on tilaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Hanna :) Joo mä oon kyllä vähän pelottavankin innoissani siitä kuinka paljon voidaan koristella sekä sisällä että ulkona :)

   Poista
 3. Hehhehheh! :D Noin munkin mies ois varmaan kommentoinut! Mutta tosi hieno tuo kranssi, mäkin haluaisin jouluksi meidän etuoven viereen jonkun tuon tyylisen. Laitahan vielä kuvaa kun saat sen asennettua paikalleen, että miltä näyttää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kiva kuulla ettei toi mun puolisko ole välttämättä ainoa joka laukoo joskus hassuja kommentteja :D Joo mä laitan tässä pikapuoliin kuvaa siitä miltä tuo näyttää meidän ulko-ovessa!!

   Poista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)