sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Vei kielen mennessään.

Onpas tänään ollut pitkä päivä kun kelloja siirrettiin! Hassua miten yksi tunti voi vaikuttaa niin paljon!

Tämä viikonloppu oli muutenkin erityisen mukava, sillä saimme eilen vieraaksemme äitini, joka tuli ensimmäistä kertaa luoksemme tänne uuteen kotiin. Harmi vain, että eilen oli todella kurja keli eikä päästy oikein ulkoilemaan. No kävimme sen sijaan shoppailemassa Ideaparkissa. Tällä kertaa emme kuitenkaan shoppailleet mitään itsellemme, vaan tuliaisia Gambiaan :) Reissukin kun lähestyy hurjaa vauhtia! Kyselin muutama viikko sitten kavereiltani heidän toiveitaan tuliaisia ajatellen ja toiveina esitettiin mm. pyyhkeitä, keittiötarvikkeita, laastareita ja vaatteita. Ostimme eilen juurikin noita toivottuja juttuja ja lisäksi ostettiin pojille riippumatto :) Heillä kun oli pihalla rikkinäinen sellainen, jossa oli todella epämukavaa olla, niin saavatpa nyt sitten uuden! Saa nähdä kuinka yllättyvät!Eilen A kokkaili meille myös niin herkkuruokaa, että kieli meni taas mukana. Itse asiassa hän teki tuon saman annoksen myös edellisenä viikonloppuna, mutta koska se on niin älyttömän hyvää, niin sitä piti saada myös nyt! Kyseessä on siis Arvostele mun illallinen-ohjelmasta bongattu resepti (löytyy linkin takaa), jota on hieman tuunattu. Kyseistä jaksoa katsottaessa totesin vain, että tuo annos voisi muuten olla tosi hyvää, mutta en olisi uskonut että se olisi noin hyvää! Suosittelen kokeilemaan! Tässä siis meidän hieman tuunattu versio tuosta respetistä: 

Pekoniin kääräistyä broileria & Risotto Milanese

 
Tuossa ohjelmassa on ollut muitakin hyviä reseptejä, joita pitäisi joko itse kokeilla tai houkutella A kokeilemaan. Olen sanonut hänelle jo useasti, että hänen pitäisi jo muutenkin konkari TV-esiintyjänä osallistua tuohon ohjelmaan :) Täytyy varmaan salaa ilmoittaa hänet mukaan!

2 kommenttia:

  1. Ihanan näköinen annos! Kävin myös kurkkimassa reseptiä, taitaa tulla meilläkin kokeilulistalle, sen verran hyvältä kuulostaa ja näyttää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeilkaa ihmeessä tuota reseptiä, oli kyllä niin hyvä :) Saa vinkkailla tännekin päin hyvistä resepteistä!

      Poista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)