perjantai 4. lokakuuta 2013

Rempparytinää, ainakin meillä!

Vihdoin tämä työviikko ohitse! Tällä viikolla töitä on tehty sekä palkkatöissä että kotona; siivottu ja siivottu, purettu muuttolaatikoita ja järjestetty. Käsirasvalle on ollut käyttöä, käteni ovat aivan puhki kaikesta tästä urakoinnista! Mutta tämä työviikko sai aivan ihanan lopetuksen, sillä treffasin nimittäin työpäivän jälkeen ihanaa Minnaa ja tuntuu kuin olisimme tunteneet aina :) Vieläkin on hymy korvissa, kun oli niin mukavaa!

Ostettuamme tämän talon selitin kaikille, kuinka tämä talo oli muuttovalmis eikä remonteille jäänyt tarvetta. Emme ottaneet edes remonttilainaa, koska eihän tätä tarvitse remontoida. Olisi kyllä ehkä pitänyt tuntea tässäkin kohtaa itsensä hivenen paremmin! Mihinkäs sitä koira karvoistaan pääsisi? Olihan tämä talo kyllä erittäin muuttovalmis, mutta olen jo ehtinyt löytämään muutaman kohteen, jotka kaipaavat kipeästi päivitystä...

Niinpä huomenna en nukukkaan tuttuun tapaan niitä 12h yöunia vaan heti aamusta (seitsemältä!) suuntaamme Kodin Terran Rempparytinöille tekemään hankintoja. Jep, seitsemältä rautakauppaan :) Ja siitä olisi tarkoitus suunnata vielä jatkoille Ikeaan!

Ensimmäisenä remppalistalla on ehdottomasti vessa, sillä se on tällä hetkellä..noh, aika karu ja autio. Tulette kyllä saamaan ehdottomasti ennen ja jälkeen kuvia, sillä haluan niitä itsellekin muistoksi! Mutta siis tällä hetkellä vessassa ei ole oikein mitään kalusteita sen pöntön lisäksi. Toisena listalla on sitten laminaatin asennus kahteen yläkerran makuuhuoneeseen. Ihastuin tuohon tarjouksessa olevaan vaaleaan mäntylaminaattiin, toivottavasti olisi yhtä hienoa myös livenä! Vaaleaa laminaattia se ainakin tulee olemaan, se on varmaa! 


Näistä alkaa siis meidän rempparytinät. Ja vaikka meillä remontoitavat kohteet jostain syystä pääsisivät loppumaan, niin lisää on tiedossa, sillä äitini osti asunnon. Eikä mitä tahansa asuntoa, sillä tuo asunto sijaitsee samassa talonyhtiössä missä mekin asuimme omistusasuntoaikoinamme. Upeaa aluetta ja upea asunto! Äidin asunnon mahdollisesta remontoinnista tulen myös kertomaan! 

Kuvat lainattu.

9 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Suvi, kiva kuulla <3 :) Kivaa viikonloppua!

   Poista
 2. Voi iiihana sinä! Täälläkin ihan ollaan hymy korvissa :)
  Tsemppiä remppailuun ja varsinkin siihen ikea kierrokseen, se voi olla aika uuvuttavaa :D Ja kannattaa vähän levätäkin välillä että jaksaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikeassa meillä vierähti parisen tuntia ja olisi pitänyt kyllä olla Sports Tracker päällä sillä sen verran tuli käveltyä siellä kun tyhminä ravailtiin edestakaisin :D Kyllä maistu iltapäivällä päikkärit!

   Poista
  2. Kateus ;) Mä en ees ehtiny mitään päikkäreitä kun meni koko päivä ihan touhutessa! Illalla kyllä uni tuli aika aikaseen! :D

   Poista
  3. Niin ja odotellaan täällä mitä ootte saanu vkonl aikaan ;) Kuvia, kuvia!!

   Poista
  4. Saadaan vasta tällä viikolla aikaan, mutta kamera tulee olemaan koko ajan kädessä :P

   Poista
 3. Mukavia rytinöitä! Toivottavasti laminaatti on mieluista. :) Tämä vuokra-asuja hyötyy lähinnä tuosta kanervavinkistä, mutta kiitos siitä! Monessa paikassa ovat olleet n. 7e/5 kpl. Piristää ihan tosi paljon parvekkeen ilmettä tuollainen pieni juttu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laminaatti oli kyllä mieluista ja sitä ollaan nyt laittamassa sitten yläkertaan :) Kiva kuulla että hyödyit vinkistä! Mulla jäi kanervat ostamatta ja vähän kyllä harmittaa :/

   Poista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)