keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Kotona.

Terkkuja uudesta kodista!


Päästiinhän me vihdoin sunnuntaina iltapäivällä muuttohommiin, vaikka aamulla ei kyllä vielä siltä yhtään vaikuttanutkaan; sai nukkua pitkään ja syödä rauhassa aamiaisen. Ei tietoakaan muuttokaaoksesta paitsi, että aamupala nautittiin harmaiden muuttolaatikoiden ympäröiminä. Puolen päivän aikaan saatiin sitten vihdoin muuttolupa - tältä hermoheikolta alkoi jo kyllä usko loppua! Iltakuuden jälkeen oli sitten kaikki tavarat siirretty paikasta a paikkaan b, autot tyhjennetty ja talkooporukka vapautettu. Aika ripeää toimintaa, mutta kyllä sitä voikin tällä muuttokokemuksella jo odottaa. Tosin tämä oli ehdottomasti parhaiten organisoitu ja toteutettu muuttomme, kaikki oli jo pakattu kun talkooporukka saapui paikalle. 

Ja kyllä muuten nukuttiin kuin tukit ensimmäisenä yönä uudessa kodissa! 


Tai ainakin minä nukuin - poikaystävä oli kerran herännyt koiran huuteluihin alakerrasta, mutta onneksi se jäi vain siihen yhteen kertaan. Vito on ottanut muutenkin muuton ihan suht hyvin, tosin ensimmäisen illan se oli koko ajan ulko-oven takana ja odotti, että koska mennään kotiin :) Sillä on nyt muutenkin vähän tottuttelemista, koska se saa oleilla ainoastaan keskikerroksessa eikä se näin ollen tiedä, että me ollaan talossa kun ollaan yläkerrassa. Onhan tämä kaikille kyllä vielä niin opettelua. En voi vieläkään käsittää, että näin upea talo on meidän asuttavana! Vielä on vähän sellainen rosvo-olo kun tulee kotiin - eihän me täällä asuta! Ja muuton jälkeen naureskeltiin, että voitaisiin hyvin asua vaikka vaan tuolla autotallissa, sillä mahduttaisiin sinnekin vallan loistavasti tavaroinemme. 


Tästä se alkaa sitten - elämää rintamamiestalossa! Vanhat asukkaat olivat jättäneet meille ihanan tuparilahjankin kellariin :)  

12 kommenttia:

 1. Onnea uuteen kotiin! :) Kuulostaa niin ihanalta kolme kerrosta ja kaikki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Joo ei tämä talo kyllä ihan hetkessä tule ahtaaksi meille :)

   Poista
 2. Ihanaa, onnea uuteen kotiin <3 En malta odottaa sitä kun joskus vielä tullaan vierailemaan ja näkemään talo ihan livenä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna <3 Ihan viimeistään ensi vuoden alussa tulette kylään L:n kanssa, toivottavasti jo aiemmin!! :)

   Poista
 3. Oijjjoij, onnea uuteen kotiin! En malta odottaa kotijuttuja!!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti <3 Niitä kotijuttuja tulette kyllä saamaan :) Oli niin mukavaa nähdä, mulla on vieläkin hymy korvissa :)

   Poista
 4. Onnea uuteen kotiin, toivottavasti saamme jossain vaiheessa nähdä sisustustakin tarkemmin :)? Itsellä on menossa juuri asunnon kauppaaminen, toivottavasti pian mekin pääsemme muuttamaan omakotitaloon, monen vuoden haaveilun jälkeen :)! Mukavaa syksyn jatkoa Tampereelle!

  -Kirsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Kirsi ja kiva kun kommentoit! Kiitos paljon myös onnitteluista! :) Sisustusta tulette näkemään heti kun täällä on sellainen, vielä täällä on aika avaraa etten sanoisi :D Tsemppiä teille paljon asunnon myyntiin! Ja hyvää syksyä sinullekin! :) Kirjoitteletko muuten itse blogia? :)

   Poista
  2. Kiitoksia tsempeistä, toivotaan että tällä viikolla tulisi jo sunnuntain näytöstä tarjouksia :). Meillä on asunto ollut vasta viikon myynnissä, mutta luonteeltani kun olen kärsimätön, niin olisi jo pitänyt mennä kaupaksi tähän mennessä :D! En valitettavasti kirjoittele blogia, mielessä tosin on ollut, mutta tuntuu että oma elämä on sen verran tapahtumaköyhää, ettei siitä ole kirjoittamisen aihetta. Mutta ehkäpä kun saamme sen omakotitalon ostettua, niin saisin aikaiseksi oman sisustusblogin :)! Sitä odotellessa :).

   -Kirsi

   Poista
  3. Oih, toivotaan parasta tämän päivän näyttyöä varten! Tuo on kyllä aina hurjan jännittävää! Silloin kun meidän omistusasuntoa myytiin, niin toivoin ettei se olisi mennyt :D Toivottavasti kirjoittelisit joskus blogia, siitä jää ihan kivat muistot itsellekin! :) Täällä olisi ainakin yksi lukija! :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)