perjantai 25. lokakuuta 2013

Jotain päällepantavaa?

Meillä on reilun kuukauden kuluttua työporukan pikkujoulut, mukavaa että yksi meistä jaksoi sellaiset organisoida. Vuoden 2011 lopussa olinkin elämäni ensimmäisissä työpaikan pikkujouluissa, jotka olivat kyllä upeat! Viime vuonna oli taas hieman eri kuviot meneillään eikä termiä pikkujoulut tunnettu. Tänä vuonna olisi sitten työhistoriani toiset pikkujoulut edessä, todellakin erilaiset kuin ne ensimmäiset, sen tiedän jo nyt, mutta varmasti silti mukavat juhlat. 

Jotain päällepantavaa pitäisi vain kehittää. Edellinen pikkujoulumekkokin kun kärsi hieman vahinkoja, onneksi vasta kotimatkalla ;) Tällä kertaa en kuitenkaan välttämättä hanki mekkoa, vaan ajattelin lähinnä housut ja toppi-yhdistelmää. Tällä hetkellä ehdottomimmat lempparimerkit vaatteissa ovat Vila sekä Vero Moda ja löysinkin niiden nettikaupoista kivoja vaihtoehtoja. Saa nähdä tuleeko joku yhdistelmä hankittua joko kokonaan tai osittain :)


Olen jo pidemmän aikaa haaveillut kiiltäväpintaisista (vahapinta) housuista onnettoman housuvalikoimani jatkoksi. Nuo vasemmanpuoleiset olisivat siinä mielessä ainakin käytännöllisemmät, että niitä voisi hyvin pitää myös arkena. Toisaalta miksei myös noita oikeanpuoleisia, mutta todella hillityn yläosan kanssa. Onneksi meillä ei ole töissä mitään pukeutumiskoodia ja muutenkin jo porukan juniorina (vähintään 10 vuotta muita nuorempana) saan pukeutua juuri niihin vaatteisiin kuin haluan ;) Työreissuun lähtiessä luotan kyllä yleensä siihen tuttuun ja turvalliseen bleiseriin...


Nämä kaikki topit olivat niin nättejä, että huolisin ne kaikki helposti vaatekaappiini! Kuitenkin kaksi reunimmaista ovat lemppareitani, etenkin tuo vasemmalla oleva on todella nätti ja sille olisi käyttöä jatkossakin. En halua ostaa enää yhtään once in a lifetime-vaatetta, se on niin turhaa. Olisiko näistä mistään pikkujouluasuksi? Vai onko ainoa oikea vaihtoehto pikkujouluihin se tuttu pikkumusta?

Kuvat lainattu täältä ja täältä

2 kommenttia:

 1. Hauskaa, miten samanlaisia pukeutumisajatuksia meillä on pikkujouluihin! Itsekin mietin vahapintaisia/tekonahkaisia housuja pikkujouluihin. Ja sitten joku kiva toppi! Mun mielestä pikkumusta tai yleensäkään mekko ei todellakaan ole ainut vaihtoehto. Meillä ainakin tulee firman pikkujoulut olemaan hieman rennompi tilaisuus ja näyttäisin typerältä jossain minimekossa siellä. Miehiä kun on yli 80% koko porukasta.. :D

  Mun mielestä sun asu vaikuttaa siis oikein kivalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on kato molemmilla niin hyvä maku vaatteiden suhteen :) Mun mielestä toi yhdistelmä housut ja toppi toimii vaan niin hyvin ja sitä voi tosiaan hyödyntää helposti myös jatkossa! Kiva nähdä sitten millaiseen asuun sä päädyit! :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)