tiistai 8. lokakuuta 2013

Hetkiä.

Meillä oli silloin viime lauantaina erittäin antoisa shoppailureissu rautakaupoissa - kierrettiin yhteensä neljässä eri liikkeessä ja kaupan päälle Ikeassa! Reissu kannatti sillä tehtiin löytöjä edullisesti ja nyt puuttuu enää allashana vessaan, sitten päästään remontin kimppuun!
 
Tässä kuitenkin muutamia hetkiä, joita on tullut tallennettua puhelimeen. Mukavia muistoja ennen ja jälkeen muuton! 
 
 
Poikaystävä osaa loihtia herkullisia iltapaloja - toisinaan vähemmän terveellisiä, mutta silti itsetehtyjä! Hodarit kyllä maistuivat. Täytteenä oli mm. kurkkusalaattia, paahdettua sipulia, majoneesia ja juustonakki. 
 
 
Hän osaa loihtia myös erittäin herkullista lohikermapastaa! Tämä on kyllä yksi tämän hetken suosikkini!
 
 
Oi voi, tämä menee näköjään pelkäksi herkutteluksi! Eräänä iltana sain tuomisia Pyynikiltä ;) Maistuu myös suoraan paperipussista!
 
 
Ihastelin aiemmin tässä postauksessa Villeroy & Bochin kauniita pääkaupunkiaiheisia mukeja ja koska ne olivat viime kuun Stockan kantistarjouksessa, niin olihan niitä haettava valmistujaislahjaksi saamallani lahjakortilla. Ihana muisto!


Nämä uudet mukit ovatkin päässeet jo ahkeraan käyttöön etätyöpäivinäni. Nyt muuton yhteydessä aiemmin purkamattomista muuttolaatikoista löytyi mm. kahvikoneeni ja ai että miten nautinkaan iltapäivälatestani työn ohessa :)
 
 
Surkeaakin surkeampi kuva, mutta siinä on meidän ihana takka ja olen jo muutamana iltana ehtinyt poltella Kivi-tuikuissa kynttilöitä - mikä ihana tunnelma! Vielä kun saadaan hommattua polttopuita, niin päästään hyödyntämään takkaa ihan oikeasti.


Meidän tätä nykyä erittäin onneton bokseri on sentään onnellinen pihalle päästessään. Entistä riemukkaampaa on jos sattuu saamaan jonkun pallottelu-kaverin!

Mukavaa viikkoa kaikille! :)

2 kommenttia:

  1. Ihania nuo mukit, kelpais mullekin! Aloin katsoo tuota takkaa ja melkein luulin, että siinä on meidän takka :D Tosi paljon saman tyylinen on kun meillä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on joo kyllä ihanat! Kiva muisto mullekin Helsingistä, kun en siellä enää asu :) Ai teillä on samaa tyyliä oleva takka? Kivaa!

      Poista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)