sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Viikonlopun reitit.

Tällä viikolla ei tullut sporttailtua ihan yhtä ahkerasti kuin edellisellä viikolla, sillä tällä viikolla olin parin päivän työreissussa. Joskin kyllähän sinnekin voisi ottaa mukaan lenkkivaatteet ja lenkkarit ja painua lenkille, mutta enpä vain ole saanut aikaiseksi. Eniten nimittäin noissa reissuissa inhoan sitä tavaroiden raahaamista, kun mukana pitää kantaa vähintään sekä työ- että yöpymistavaroita. Taisin tottua aiemmin vähän liian luksukseen, kun sain kulkea autolla. Kassien raahaaminen julkissa osaa välillä ärsyttää käsittämättömän paljon.


Kotiin pääsin sitten vasta perjantai-iltana ja lauantaiaamuna heräsin sitten päänsärkyyn, mutta enpä antanut periksi. Kroppa huusi liikuntaa ja hikoilua, joten lähdimme poikaystävän kanssa pyörälenkille! Olen kyllä niin hurahtanut taas pyöräilyyn! Onhan sitä tullut toki aiemminkin harrastettua, mutta nyt ollaan saatu lenkkeihin jopa hieman vauhtia ja toisaalta täysin uudet reitit innostavata polkemaan. Harmi vain, että tämä syksy on jo näin pitkällä, mutta aion kyllä polkea ihan ensilumen tuloon asti. 


Tällä kertaa kävimme polkemassa Nekalassa päin enkä tiennytkään kuinka kivaa seutua sielläkin oli. Ihania vanhoja puutaloja, ihan kuin meidän talo! Meillä on oman talon kanssa jossain vaiheessa edessä ulkoseinien maalaus ja tuolla olikin kiva katsella mikä väri olisi kiva. Veikkaan nimittäin, että väri tulee kyllä sitten joskus muuttumaan. 


Tänään oli sitten taas vuorossa salia, joka on kyllä kanssa niin lemppari tällä hetkellä. Siitä täytyy jossain vaiheessa kirjoitella vielä erikseen. Koiruudenkin kanssa aloitellaan taas pikkuhiljaa lenkkeilyä uudelleen. Bokseri kun ei ole todellakaan mikään kesäkoira, niin yleensä kesällä lenkkeilyt ovat aika minimissä, sillä ei ole kivaa katsella kuinka tukala olo toisella on lenkin jälkeen. Talvella se onkin sitten ihan toisinpäin, koira kyllä jaksaisi mennä vaikka kuinka monta kilometriä, mutta taluttaja on vähän toista mieltä :) 

2 kommenttia:

  1. No hyvinhän sä oot ainakin salilla ehtinyt käymään! :) Mä oon pahimpien kesähelteiden jälkeen hurahtanut taas tuohon juoksemiseen (tai hölkkäämiseksi kai sitä meikäläisen vauhtia pitäisi ennemmin kutsua ;), syksy on kyllä ihan parasta aikaa siihen!

    VastaaPoista
  2. Vitsit kun osaisi/voisi itsekin hölkkäillä, se olisi niin mukavaa :) Pitäisi saada joku opettamaan se oikea hengitystekniikka niin siitä saattaisi tullakin jotain. Mä unohdan aina hengittää samalla kun hölkkään eikä se ainakaan auta asiaa :D

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)