sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Näitä meidän keittiöön!

Ensi viikosta tulee taas kunnon hulinaviikko, sillä viikonloppuna olisi tarkoitus olla muutto. Muutto ensimmäiseen omaan kotiin. Muutto tulee tapahtumaan aika vauhdilla, sillä seuraavan viikon maanantaina tämän asunnon tulee olla tyhjä ja siivottu. 

Kävimme torstaina talolla ja meidän oli tarkoitus ihan vain jutella entisten omistajien kanssa aikatauluista ja muista käytännön jutuista, mutta lopulta viihdyimme siellä parisen tuntia :) Entiset omistajat kun ovat niin mukavia ja saatiin hyviä vinkkejä heiltä! Tämähän oli itse asiassa omalla kohdallani vasta toinen kerta kun kävin talolla - ostopäätös tehtiin siis todella vauhdilla, mutta ei kyllä kaduta sillä se oli ihanampi kuin muistinkaan. 

Haluisin jo niin näyttää teillekin kuvia talosta! Meillä tulee olemaan mm. niin ihana keittiö, ettei tosikaan. Kerrankin on tarpeeksi säilytys- ja laskutilaa. Voi olla, että minäkin taas innostun ruuanlaitosta, kun ei tarvitse missään kopissa kokkailla! Meillä tulee olemaan myös saarreke, jonka ääressä aion nauttia aamupalaa. 


Kävimme tänä viikonloppuna kylässä isovanhemmillani ja mummu oli hankkinut aivan älyttömän ihania Villeroy&Bochin kahvimukeja. Voisin muutenkin ihan koska vain huolia samanlaisen astiakokoelman kuin mummullani ja myöskin näitä mukeja on saatava meidänkin keittiöön! Tällä hetkellä meillä on kahvimukeina Iittalan siniset Taika-mukit, joista tykkään etenkin ison koon takia - minä tarvitsen ison mukillisen kahvia aamuisin, muuten päivästä ei tule mitään!

Kuvat lainattu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)