tiistai 24. syyskuuta 2013

Itsenäisyyspäivänä!

Nyt alkoi armoton lähtölaskenta itsenäisyyspäivään (alle sata päivää..!), sillä silloin klo 7.05 nousee lentokone Helsinki-Vantaalta ja matkaan äitini kanssa Gambiaan. Tähän voisi laittaa sata sydäntä perään. Kyllä tätä on niin odotettu ja tullaan odottamaan! Ihan uskomatonta, että näen taas kaikki ne ihanat ihmiset ja saan viettää mukavan lomaviikon äitini kanssa. Harmi vain, etten saa poikaystävää mukaan, mutta toivottavasti ensi keväänä pääsemme jonnekin yhdessä reissaamaan!

En kyllä oikein vieläkään käsitä, että ollaan lähdössä oikeasti sinne taas! Onhan viikko aivan liian lyhyt aika, mutta parempi kuin ei mitään. Ei nimittäin ollut kovinkaan itsestäänselvää saada lomaa töistä, sillä meillä tulee vuodenvaihde olemaan aika kaoottinen. Ensimmäisen kerran kun mainitsin tästä lomahaaveestani, niin esimies vain totesi että käy, kunhan et pidä lomaa joulukuussa. Heh. Onneksi asia oli järjesteltävissä ja loppujen lopuksi minun oikeastaan käskettiin pitää lomaa :) Kyllähän tuo viime kevät vaikuttaa osaltaam vieläkin, vaikka siitä olenkin jo toipunut. 

Mutta matkafiilistelyjä tullaan myös kuulemaan blogissa kaikkien talojuttujen seassa. Täytyy ainakin lähteä koluamaan kaikki Tampereen kirppikset tuliaisia silmällä pitäen. Kertokaa te viisaammat, että mikä Tampereen kirppis on loistava etenkin vaatteiden (aikuisten/lasten) suhteen! 


Tänään saimme myös muuttolaatikot ja tällä hetkellä kodissa näyttää jotakuinkin tältä. Täytyy kyllä kehua tätä meidän tehokaksikkoa, sillä vajaassa kahdessa tunnissa olimme pakanneet noin 20 muuttolaatikkoa ja tyhjentäneet lähes kaikki kaapit ja keittiön kokonaan. Täällä tosiaan näyttää nyt siltä, että me muutetaan...! 

6 kommenttia:

 1. Mahtavaa! I am happy for u!
  Elina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänks! :) Mites teidän reissu, tuleeko toteutumaan? :)

   Poista
 2. Oi ihan superia! Olet varmasti tosi onnellinen, kun pääset käymään taas tutuissa maisemissa ja vielä äidin kanssa! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei kyllä osaa edes sanoin kuvailla kuinka onnellinen oon. Kyllä sinne on koko ajan niin ikävä!!

   Poista
 3. Jeeee! Mahtava juttu että pääsette lähtemään! :)

  Kokeneena Tampereen-kävijänä (heh) voin suositella ainakin sitä Radiokirppistä siinä Laukontorilla! Siellä näytti olevan paljon vaatteita sekä lapsille että aikuisille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja saapa pienen breikin arkeen mikä sekään ei ole hullumpi juttu ;) Haha kiitos vaan vinkistä kokenut Tampereen kävijä, tuosta Radiokirppiksestä olen kyllä kuullut muiltakin paljon hyvää :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)