sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Hurahtanut.

Tällä viikolla olen hurahtanut täysin urheiluun ja sen on kyllä ainakin tuntenut lihaksissaan, jos ei muuten. Tein koko viikon etätöitä ja kun työmatka on se matka sängystä työpöydän ääreen, niin iltaisinkin jää kummasti aikaa kaikelle hyödylliselle. Ei sillä, ei tuo nykyinen 10 minuutin bussimatkakaan toimistolle nyt niin päätä huimaava kyllä ole ;) Mutta tällä viikolla on jalka noussut ja treeni kulkenut ja silloinhan siitä on otettava kaikki irti. Voi kun kaikki viikot olisivat suunnilleen tällaisia, vaikka enitenhän se on tietysti itsestään kiinni. Ajanpuutetta käytän harvoin tekosyynä, sillä sen tunnin (tai vajaan) järjestäminen päivittäin liikunnalle on täysin omista valinnoista kiinni. Joko sen ahterin voi antaa liimautua siihen sohvaan tai sitten heittää takin niskaan ja suunnata ulos...

Ja vaikka nukunkin yleensä kuin tukki ja vähän liikaakin, niin olen huomannut että liikunnan myötä myös unenlaatu paranee kummasti. En heräile yhtään niin paljon öisin ja uni on muutenkin rauhallisempaa. Onpa tässä päässyt tänä viikonloppuna käymään niinkin, että poikaystävä on molempina aamuina noussut ennen minua. Näin on tainnut tapahtua aiemmin tasan sen kaksi kertaa :)

  
Siinäpä siis tämän viikon saldoa ja annan kyllä itselleni ylöspäin olevan peukun! Salilla tuli käytyä yhteensä viisi kertaa ja niiden yhteydessä poljettua 40 kilometriä. Lisäksi eilen tempaistiin heti aamutuimaan sellainen kevyt lenkki Pyhäjärven ympäri: 27 kilometriä ja puolitoista tuntia. Meinasin kyllä jo Pirkkalan keskustan kohdalla lyödä lenkkarit naulaan, sillä vastatuuli puhalsi oikein kivasti ja jalat hapotti jo siinä vaiheessa. 


Kummasti se pyörä sitten kuitenkin kulki ja kulki jopa Pispalan harjulle, mihin en olisi ikinä uskonut pystyväni. Ei toki puhuta enempää siitä puuskutuksen tasosta, mutta nousipa ylös kuitenkin! Yhteensä tällä viikolla tuli liikuttua noin 12 tuntia, mikä on ihan vallan hyvin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)