lauantai 31. elokuuta 2013

Venetsialaiset.

Hyvää elokuun viimeistä päivää!

Eilen tuli kuluneeksi tasan vuosi poikaystävän pyöreistä vuosista. Viime vuoden elokuuhun mahtuikin monenlaista, mm. synttärit ja matka Italiaan. Tällä kertaa otettiin vähän rennommin..tai no, rennommin ja rennommin. Painettiin töiden jälkeen tukka putkella ympäri kaupunkia hoitamassa jos jonkinmoista asiaa. Ehdittiin sitten kuitenkin vielä illalla syömään yhteen meidän molempien lemppariravintoloista: Hookkiin. Kai minustakin on tulossa hyvää vauhtia tamperelainen, sillä kaupungin "perinneruokaan" lukeutuvat kanansiivet ovat alkaneet upota hyvää vauhtia ja eilen uskaltauduin syömään niitä jo medium-kastikkeella. En ole koskaan ollut oikein mikään tulisen ruuan ystävä...

 Kuvassa näkyy myös meidän uudet ja ihanat Vallilan verhot!

Eilen juhlittiin Härmälänrannassa Venetsialaisia. Olipa ainakin upeat puitteet kyseisille juhlille, sillä vanha lentokonetehdas oli avattu juhlia varten! Meidän oli tarkoitus mennä kanssa juhliin mukaan, mutta koska musiikki ja muu juhlatunnelma välittyi niin mainiosti kotisohvalle asti, niin ei sitten mentykään. 


Kyllä muuten riitti väkeä Härmälässä, taisi olla ilmeisen suosittu tapahtuma! Tämä paikka on vienyt kaiken kaikkiaan mun sydämen. Silloin kun muutimme pääkaupunkiseudulta Pirkanmaalle, en tiennyt täällä olevista asuinalueista mitään, mutta luettelin poikaystävälle kaikki kriteerit, jotka pitäisi täyttyä uuden asunnon suhteen ja tänne päädyttiin. Ei oltaisi kyllä voitu paljon paremmin valita, sillä olen viihtynyt täällä todella hyvin ja uuteen kaupunkiin sopeutuminen on sujunut hyvin.

4 kommenttia:

 1. Kiva asu ja onpas kyllä ihanat verhot ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih joo mieluisat verhot löytyivät pitkän pitkän metsästyksen jälkeen :)

   Poista
 2. Oi, onpas tuo sun laukku kiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti!! :) Sitä vaan tulee käytettyä liian harvoin!

   Poista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)