maanantai 12. elokuuta 2013

Juhlahumussa.

Moikka moi!

Tätä viikkoa on odotettu ja vihdoin se on täällä! Tulevana lauantaina olisi nimittäin tarkoitus juhlistaa tämän maisterimestarin valmistujaisia. Olen kyllä niin tyytyväinen, että tajusimme siirtää juhlat pois kesäkuulta tänne elokuulle. Olisi ollut liian rankkaa silloin ja onhan se mukavaa jos juhlasankarikin olisi edes jotenkin mukana tässä maailmassa :) 

Näistä juhlista ei ole tullut (ainakaan vielä) mitään sen suurempaa stressiä, sillä mekon löysin hyvissä ajoin ja sekin on nyt lyhennytetty. Paikka ja ruuat taidettiin varailla jo vapun aikoihin, kun alkoi näyttää siltä että kesällä saattaisi olla jotain juhlimisen aihetta ;) 


Tällä viikolla pitäisi vielä noutaa koristeet ja askarrella tarjoamisiin "nimilaput". Juhlafiilis alkaa pikkuhiljaa kohota! Juhliin on ilmoittautunut noin 35 henkeä joka on ihan sopiva määrä; paikalle tulee sekä minun että poikaystävän sukulaisia, kavereita ja työkavereita. 

Meinasin jo aiemmin keväällä nyyhkiä, että nämä ovatkin sitten viimeiset järjestämäni juhlat, mutta onneksi ei! Sain nimittäin parisen viikkoa sitten ison kunnian ryhtyä kaasoksi rakkaalle ystävälleni. Apua mikä kunniatehtävä ja iiik, pääsen suunnittelemaan ensi kesän häitä! ♥  

2 kommenttia:

  1. Oi, ihanaa juhlien loppujärkkäilyä! Olet juhlasi niin ansainnut ♥

    VastaaPoista
  2. Kiitti Reetta! :) Täytyy kirjoitella sitten lisää juhlista niiden jälkeenkin :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)