keskiviikko 14. elokuuta 2013

Could this be my future?

Tällä viikolla oli hetki aikaa siivoilla nurkassa kyhjöttänyttä pahvilaatikkoa. Pahvilaatikkoa, jonka sisus on yleensä kaivettu esiin juurikin näihin aikoihin alkusyksyä. On lopetettu kesätyöt, sanottu "ensi kesänä taas nähdään" ja palattu opinahjoon. Tuohon loputtomalta tuntuvaan suohon. 

 Osa luentomuistiinpanoistani

Vaan ei tänä vuonna. Vielä viime vuonnakin kävin ostamassa merkkaustusseja, lyijyä ja kalenterin. Vaan en enää tänä vuonna. Nyt kalenteri löytyy puhelimesta ja arki kulkee mukavasti työpäivästä toiseen. Tulee muuten kulkemaan vielä tulevaisuudessakin, sillä sain vihdoin ja viimein vakituisen työn. Oli kyllä hymy herkässä tuona päivänä kun esimies totesi, että sinä olet juuri passeli tähän pestiin. Poikaystävän ostama onnittelukääretorttu maistui. Meillä on aina juhlitty työpaikkoja ja tullaan juhlimaankin ♥ 

 Ruokaa opiskeltiin ja välillä syötiin :)

Aika suuret saappaat odottavat minua. En ole kertonut täällä blogissa, että toimin menneenä kesänä kolmen viikon ajan tiiminvetäjämme sijaisena eli esimiehenä muille. Oli kyllä kerrassaan opettavaiset ja hektiset kolme viikkoa. Aina olen tästä haaveillut ja aina olen siitä opiskellut koulussa, mutta nyt se kaikki opittu piti osata soveltaa oikeaan elämään ja oikeisiin ihmisiin. Eipä ollut liian helppoa. Niin kuin tuossa alla olevassa kuvassa todetaan - pitäisi olla mukava, mutta myös jämäkkä


Luulin olleeni molempia, mutta valitettavasti en ollut tarpeeksi jälkimmäistä. Nyt viimein kun olen oppinut luottamaan ihmisiin enkä aina vain epäile ja odota pahinta, niin eiköhän sinisilmäisyyteni kostautunut. Onneksi sain jutella siitä esimieheni kanssa ja harmistus laantui. Nyt ei enää pelota mokaaminen työssä, kun sen on kerran jo tehnyt :) 

2 kommenttia:

  1. Hieno homma, onnittelut vakkaripestistä! Olet sen kyllä niin ansainnut! :) Täälläkin fiilistellään sitä tunnetta, kun syksyllä ei tarvitsekaan palata koulun penkille, aika huippua, saadaan kyllä olla ylpeitä itsestämme!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :) Ja onnittelut sullekin uusista hommista! Jotenkin hassua kuinka sulla ja mulla ovat koulu- ja työjutut edenneet suht samoja raiteita. Ensin molemmat tuskasteltiin graduja ja nyt ollaan voittajia, saadaan todellakin olla ylpeitä itsestämme :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)