torstai 11. heinäkuuta 2013

Rakkaus koetuksella.

Vaikka sitä kuinka rakastaisi toista kirsusta hännänpäähän asti, niin silti aina ei voi välttyä niiltä kuuluisilta vastamäiltäkään. Meillä on ollut havaittavissa viime aikoina sanoinkuvailettoman runsasta karvanlähtöä, josta on seurannut sanoinkuvailemattoman paljon hampaiden kiristelyä, ärräpäitä ja vaikka mitä. Ei tarvita olohuoneen lattialle edes mattoa, kun löytyy tuollainen valkoinen kokolattiamatto ihan omasta takaa..ehheh.  

"Häpeä"

Elämäähän se tietysti vaan on. Eipä tarvitse kenellekään kertoa, että meillä on valkoinen koira, sillä se ei jää keneltäkään huomaamatta. Mustat vaatteetkin saavat kivan säväytyksen kun niihin antaa ripotella miljoona ja sata irtokarvaa. 

 "Totisuus"

Ei tämä koiruuden karvanlähtö ole kyllä enää millään mittakaavalla mitattuna normaalia, sen ehkä huomasittekin jo näistä kuvista. Ja ei siinä mitään, harjaamallahan sitä voi hieman helpottaa, mutta kun olin harjannut bokserin myös kahta päivää aiemmin (!!). Silloin lopputulos oli Prisman muovikassillinen irtokarvaa (mikäs sen vetoisuus onkaan, 20 litraa?!) 

 "Auta...!"

Ehkä se on tuo karvan pigmentittömyys? Ruoka? Kuumuus? Kaikkea on kokeiltu. Viimeisimmäksi kalanmaksaäöljyä (ei auttanut), tällä hetkellä pellavansiemenöljyä ja seuraavaksi kalkkia. Hyvät keinot kalliit. 

Mutta silti se on

12 kommenttia:

 1. Voi reppanaa, siitähän tulee tuota vauhtia kohta kalju. Ei taida meidän pitkäkarvaisestakaan saada Prisman kassillista harjattua kerralla (pitäisköhän kokeilla?)
  Toivottavasti syy jossain vaiheessa selviää ja karvat pysyy jälleen koirassa eivätkä ole niissä mustissa vaatteissa (tiedän tunteen).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä mä toivonkin että siitä tulisi kalju niin ei olisi tota järkyttävää karvanlähtöä. :) Kun tuo nyt edes hellittäisi siihen "normaaliin" vauhtiin niin sekin olisi jo aika paljon :)

   Poista
 2. Voi toista... Omalla koiralla on pesu auttanut. Pesun jälkeen lähtee karvaa kamalasti päivän tai pari ja sitten loppuu. Meilläkin lähtee valkoisesta koirasta parhaillaan karvaa melkoisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyypä ehkä kokeilla tuota pesua jossain vaiheessa, kiitti paljon vinkistä! :)

   Poista
 3. No jopas on kaverilla karvanlähtöä! Tsemppiä, eiköhän se siitä hiljalleen helpota :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niin on! Melkein voisi jo villapaidan neuloa tosta irtokarvasta :D

   Poista
 4. Hahahah, no eihän tossa oo vielä mitään ;) Näkisitpä kuule kun Enni on harjattu, tulee aina koiran kokonen kasa karvaa - oikeesti! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi sinä pitkästä aikaa! :) Lohduttavaa kuulla että jonkun muunkin koiruus tiputtaa karvojaan. Harjaatko Enniä usein? Lähteekö siitä karvaa ihan silittämälläkin vai vaan pelkästään harjatessa?

   Poista
 5. Voi kuinka suloinen koiruus! Ihana :)

  VastaaPoista
 6. Hehh, mekin ollaan täällä helisemässä näiden kahden samojedimme kanssa...toinen nimittäin päätti (juuri ennen näyttelyitä, mur) pudottaa turkkinsa ja nyt sitä jo toista viikkoa aivastellaan ja tongitaan ruuan seasta koiran karvoja. Tätä karvaisen koiran ja omistajansa elämää, jee jee. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lohduttavaa kyllä kuulla että meidän koira ei ole ainoa, joka karistaa turkkiaan nyt oikein urakalla :D Välillä oon ollut kyllä niin epätoivon partaalla....

   Poista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)