tiistai 2. heinäkuuta 2013

Maisterimekko.

Viimeinkin löysin itselleni mekon reilun puolentoista kuukauden päässä häämöttäviin valmistujaisiin! Muutaman mekon ehdin tilailla kotiin ja sovitttaa rauhassa, mutta aina niissä oli jokin isompi tai pienempi "vika", jonka vuoksi ne lähtivät palautukseen. Vaikeinta oli ehkä se, kun en oikein edes tiennyt minkälaisen mekon haluaisin. Yksi kriteeri oli, että mekkoa voisi kerrankin hyödyntää myös myöhemmin tulevissa juhlissa - ja tätähän voi! Sopii mielestäni erityisen hyvin esimerkiksi hääjuhliin. 

En aio näyttää teille ihan koko mekkoa ennen valmistujaispäivää - sen verran moni juhliin kutsutuista lukee näitä juttujani :) Mekko on kuitenkin maxipituinen ja hieman liian pitkä, joten täytyisi viedä se vielä joko ompelijalle tai poikaystävän äidille lyhennettäväksi. 


Muuten koko juhlalook on vielä aika auki - mitkä kengät laitan, miten tukka ja meikki? Jos onnistun laittautumaan oikein nätiksi, niin voipi olla että haluan ihan virallisen valmistujaiskuvankin :) 

Juhlakutsut teetätin Ifolorilla ja kuvaksi valikoitui taidokkaan isäni tallentama otos keväisistä kirsikkapuun kukista :) 

4 kommenttia:

 1. Oi, onnittelut mekosta! :) Kiva, että viimein löytyi mieluinen mekko! Ei se tosiaan ole aina niin helppoa löytää itselle mieluista. Vivi Vinna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toi on kyllä tosi mieluinen mekko :) Vielä kun sen saa oikeanpituiseksi :)

   Poista
 2. Mahtavaa, että löysit vihdoin mieleisen mekon :) Varmasti olet nättinä valmistujaispäivänäsi! Tosi kaunis on tuo kutsukin :)

  Ainiin, ne meidän verhot on ihan valmisverhot :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Reetta :) Ai ne teidän verhot on valmisverhot, ne on kyllä tosi upeat! Tarvii varmaan googlettaa että mistä sellaisia löytää :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)