tiistai 16. heinäkuuta 2013

Kirsikka.

Ja vielä yksi koiruusaiheinen postaus!

Meillä viikonloppu sujui hyvästä kelistä ja olympialajeista naustiskellen mökillä, sillä aikaa kun Vito hauskuutti persoonallaan poikaystävän äitiä. Sunnuntaina haettiin raatopoikkiväsy koiruus kotiin - vaivaisena! Viton toinen silmä oli alkanut oireilla lauantaina ja sunnuntaina se näyttikin aika hurjalta. Koska koira ei muuten vaikuttanut kärsivältä tai kivuliaalta, ei sitä lähdetty viemään päivystykseen, vaan riitti että sain maanantaille ajan lääkäriin. Luojan kiitos meiltä löytyy koiravakuutus - maksaa itsensä niin hetkessä takaisin eikä tarvitse arpoa että viekö lääkäriin vai ei :)

Onneksi Vito osaa käyttäytyä lääkärissä hyvin, joten se saatiin suht helposti tutkittua ja diagnoosina oli tällä kertaa Cherry Eye eli Kirsikkasilmä. Niin kamalalta kuin se kuulostaakin (ja myös näyttää!), niin silmän kyynelrauhanen kirjaimellisesti pullahtaa ulos. Sunnuntaina Viton vasen silmä näytti siltä, että jos se olisi aivastanut niin silmä olisi tipahtanut kokonaan pois. Tuo kirsikkasilmä on yleinen nuorilla koirilla, joten tässä se taas nähdään että tuo meidän bokseri on edelleen henkiseltä iältään sen vuoden, jos sitäkään :)


Nyt Vitoa hoidetaan viikon ajan antibiooteilla, silmätipoilla ja levolla. Jos oireet eivät viikossa katoa, niin sitten varataan aika silmälääkäriin ja leikkaukseen. Kunhan ei saa koirakin silmälaseja :D  

2 kommenttia:

 1. Paranemista teidän Vitolle!! ♥

  Tuo koiravakuutus on varmasi hyvä juttu, täytyykin pitää mielessä jos itse joskus koiran ottaa :) Koirakuume on valtava tällä hetkellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Reetta! :) Ehdottomasti suosittelen kyllä vakuutusta, meillä se on ainakin maksanut aina itsensä takaisin ja sitten voi ns. elää huolettomammin kun tietää että huonojen tilanteiden varalle on joku turva :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)